Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

mislim da trenutno samo zeli da se povredi.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako smo igrali ovih -14 uopšte nije loš rezultat.

Posted (edited)

Dobar napad posle tajma, uspeli smo da iskreiramo sut preko ruke sa deset metara.

Nisam mnogo gledao Partizan ove sezone, ali kad god gledam Vitkovac pravi epske gluposti. Prejadan je.

Edited by J.R. Cash
Posted

Tačno sam znao čim je ovaj Mulalić uzeo loptu.

Posted

A zasto ne mase drugo bacanje? Previse takticki, sta li je?

Posted

A zasto ne mase drugo bacanje? Previse takticki, sta li je?

Da ne primimo dvojku za sekund :isuse:  ... Bozicu ubi se ili samo idi negde...

Posted (edited)

Šta je bilo ovo  na kraju ?  Ja gledao skoro do kraja Mulalić promašio trojku  i Cvetković uhvatio skok  ...

Edited by elementary
Posted

Cjelavi zabo dvokorak s centra, pre toga Cvele sutao 2/4 penala.

Posted

A  pre toga se trazi faul na +3,  8 sekundi pre kraja, kada tvoji igraci ne mogu kos da ubodu sa bacanja celu utakmicu ...

Posted

Dobro, to je naknadna pamet. Da je branio pa primio trojku, kenjao bi mu sto nije napravio faul. Taj posed je odlicno odigran, pojeli su nekoliko sekundi i sve sto je trebalo da se uradi je da Cvetkovic namerno promasi drugo kad vec celu utakmicu nije u stanju da spakuje dva vezana penala.

Meni je celu utakmicu smetao nacin na koji smo branili pik. Iskacemo onoliko, a em su nam centri nepokretni em njihovi plejmejkeri tesko da su pretnja po kos. Nidje veze.

Posted

Šta kukate, sledeća dva kola laganica, Zvezda i Budućnost pa posle najlakše gostovanje, odnosno Zadar. Tamo smo ranije gubili, al to je bilo zbog Debelog, koji nema pojma i uništio bi nas, samo da ga nisu skonili hrabri dobrotvori. Sad imamo struku. Dok dlanom o dlan eto nas na 5-5.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...