lord_s Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) 0-8 trojke za sada. Edit - morao je Pera da udje da je metne. Edited October 17, 2015 by lord_s
lord_s Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Puno promasenih zicera uz sada vec karakteristicno los sut. Postaje iritantno. Sem Igokee, gubili smo od timova za koje se ne moze reci da su kvalitetniji cak i od ovog naseg ubogaljenog ovogodisnjeg sastava. Edited October 17, 2015 by lord_s
ZokiAsov Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Grozni smo bili u zavrsnici utakmice. Steta, cibosi su nas kalibar, mogli smo da im uzmemo meru danas.
Goranz Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Potpuno pogrešna odluka da se krene sa trenerom debitantom. Jasno je da Božića niko ne zarezuje, igrači na terenu improvizuju onako kako im odgovara.
Miralem Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 ako "improvizovati" znaci nerezonski u nekom momentu zafrljaciti loptu u aut onda da, improvizuju.
keitel Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Slabo je vodio Božić ovu utakmicu. Negdje sam izgubio početni entuzijazam koji sam imao s njim u vezi na trenerskom mjestu.
April Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Odgledao jutros natenane - uopšte nismo tako tragični, koliko nije jasno šta se hoće od ove sezone. Danilo uzeo minute Peri, Vanja u kanalu, Glišić, Magdevski i Koprivica ni na margini... ljudi, šta mi to radimo?
Jimmy Kowalski Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Cilj je da se pregura nekako sezona. To je bar jasno..
Calavera Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) Pa dobro, ali tesko da bi ispali iz lige bez Andjusica. Ovo njegovo dovodjenje je isto ko i s Macvanom i Pavlovicem prosle sezone, necete dobiti pare za njih a uzimaju minutazu mladjim igracima koji bi se u teoriji i mogli utopiti. Jedino sto mi ima smisla je da sad planirate proboj na F4 sa jos 1-2 igraca na poziciji crnca™. Edited October 18, 2015 by Calavera
Lezilebovich Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Pa nisu minuti sve. Postoji i trening,a bolje je trenirati sa macvanom, pavlovicem ili vitkovcem nego bez njih. A nije dobro ni ako te svi trpaju kao kantu. Nece se mladi igraci razviti ako igraju 40 minuta i pucaju 20 razlike...
Jimmy Kowalski Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nije poenta u ispadanju, nego da ne budemo kanta za napucavanje i u ovakvoj jadnoj ligi. Eto, izbaci ucinak Vitkovca i Andjusica juce, ne bi presli 50 poena. Nemamo mi klinaca spremnih da igraju nesto znacajnije sem Vanje (a njegove osciliacije su sasvim normalne i ocekivane), tako da nikom ne uzimaju minutazu..
Calavera Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Pa nisu minuti sve. Postoji i trening,a bolje je trenirati sa macvanom, pavlovicem ili vitkovcem nego bez njih. A nije dobro ni ako te svi trpaju kao kantu. Nece se mladi igraci razviti ako igraju 40 minuta i pucaju 20 razlike... Jebem li ga, ne vidim od koga bi ova ekipa gubila 20 razlike u ovako jadnoj ligi, pogotovo kad se vrate Andric i Muric. Plus sto to sa treniniranjem sa boljima od sebe vredi samo za klase od igraca, tesko da Ceda i Andjusic spadaju u tu prestiznu kategoriju. Ne znam, meni se cini da upadate u isti zacarani krug kao mi onomad. Na kraju sezone ce vam otici svi ovi Cvetkovici i Koste, pa ce biti aj Jovo nanovo...
Lezilebovich Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Pa juče su Čeda i Anđušić dali 27 poena i imali index 31 od ukupnog 48. Treći po indexu je Milutinović koji se verovatno isto uklapa u tu grupu nepotrebnih sa 8 poena i indexom 13. Znači, ova trojica index 44 od 47. Kako nas ne bi nabušili bez njih ?
Recommended Posts