Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nisam sto posto siguran, pre ce Vrabac da ga duva, a realno i treba, nije covek mogao da se upise za 35 min u Laktasima. I necemo gledati vise Andreju po 30min, Aranitovic ce dobiti malo manje minuta, ali ce igrati i to je to. I imamo duzinu pevca u slucaju nekih povreda.

Meni s druge strane vise nekako smeta to sto nam Andjusic nece biti ozbiljan upgrade u odnosu na ovo sto vec imamo.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Smirijo pera i vrabca.ne srlja toliko,smanjio mu minutazu.imao je u laktasima lep potez,probio i podelio dole loptu.ehh crnac..samo da ne bude kao prosle godine za pleja

Posted

upravo tako. ali ce izgleda biti sasvim dovoljan za prosecne aba ligase. (na sta smo spali :()

sto se tice p'n'r konstatacije iznad i nisam bas siguran da stoji - cvele mnooogo davi loptu i dalje, narocito prvi pas bi morao da ide mnogo ranije. zasad to izgleda da pas daje samo u slucaju krajnje nuzde. generalno, ne secam se da je bio bas neki sjajan pik'nrol igrac u prethodnim timovima.

u svakom slucaju ima neku vladimir-stimac-stajl energiju koja, kada ga krene, moze da bude prilicno dobra za ekipu. kada ga ne krene, jedan prosecan ppp forumas ne bi napravio preterano vise stete na pleju ;-)

Jesi gledao neki mec Cvetkovica prosle sezone u MZT-u? Decko je imao mislim 4,5 asistenacija po mecu, vrlo cesto je asisitirao iz pika. Plus su mu na nekim mecevima saigraci pokvarili dosta asistancije svojim promasajima zicera i otvorenih suteva.

A da ne pricam kad je igrao u juniorima Zvezde, na svakom mecu je imao po 10-tak asistencija.

Posted

fuck, maznusmo vam novog Teodosića... patite!

Posted

1 crnjo radnik bi promenio mnogo.

da se menjamo? sofo za djumica  :fantom:

Posted

Beri vam sprema Petra Popovića na petici :fantom:

Sreo ga ja pre neki dan, kaze da ima ponudu iz Nemacke od trenera sa kojim je saradjivao.

Posted

Kakve statistike ima taj trener?

Nisam skontao o kome se radi.

Posted

Jesi gledao neki mec Cvetkovica prosle sezone u MZT-u? Decko je imao mislim 4,5 asistenacija po mecu, vrlo cesto je asisitirao iz pika. Plus su mu na nekim mecevima saigraci pokvarili dosta asistancije svojim promasajima zicera i otvorenih suteva.

A da ne pricam kad je igrao u juniorima Zvezde, na svakom mecu je imao po 10-tak asistencija.

Tek sada stigla dugo iscekivana konjica ... :( Izginusmo braneci Cveleta i jedva izborismo barem status "odlican je za sjebani Partizan"

Posted

U napadacki ucinak Vanje, a pogotovo Pere, ne mozes se pouzdati. Od Aranitovica ako ga ne krene sut nema nikakve koristi. A cak i kad ga krene, zna da nestane, ko veceras u drugom poluvremenu..

Nikako ne moze biti lose sto ce Andjusa biti tu u narednom periodu.

njegovih prosecnih 2,9 poena po utakmici ce nam dobro doci.

kako je taj izvrsni bek suter mogao da igra za reprezentaciju i pristojne evropske klubove, to ne zna ni on sam. mislim da se svako vece zahvaljuje bogu na jos jednom danu u kojem je uspeo da obmane svet i odlozi zaposljavanje u trafici, nocna smena, koje ga neumitno ceka.

Posted (edited)

otkako pratim ne pamtim da je nekad fk ovako bolje stajao od kk partizan

ali liga je baš jadna tako da - borba sa igokeom i olimpijom za 4. poziciju

Edited by Kurdy
Posted

jedan klasik yu košarke za zagrevanje

Posted

Pravilo o 4 stranca je direktno usmereno protiv interesa Partizana...

šta vi mislite?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...