Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nisam sto posto siguran, pre ce Vrabac da ga duva, a realno i treba, nije covek mogao da se upise za 35 min u Laktasima. I necemo gledati vise Andreju po 30min, Aranitovic ce dobiti malo manje minuta, ali ce igrati i to je to. I imamo duzinu pevca u slucaju nekih povreda.

Meni s druge strane vise nekako smeta to sto nam Andjusic nece biti ozbiljan upgrade u odnosu na ovo sto vec imamo.

Smirijo pera i vrabca.ne srlja toliko,smanjio mu minutazu.imao je u laktasima lep potez,probio i podelio dole loptu.ehh crnac..samo da ne bude kao prosle godine za pleja

upravo tako. ali ce izgleda biti sasvim dovoljan za prosecne aba ligase. (na sta smo spali :()

sto se tice p'n'r konstatacije iznad i nisam bas siguran da stoji - cvele mnooogo davi loptu i dalje, narocito prvi pas bi morao da ide mnogo ranije. zasad to izgleda da pas daje samo u slucaju krajnje nuzde. generalno, ne secam se da je bio bas neki sjajan pik'nrol igrac u prethodnim timovima.

u svakom slucaju ima neku vladimir-stimac-stajl energiju koja, kada ga krene, moze da bude prilicno dobra za ekipu. kada ga ne krene, jedan prosecan ppp forumas ne bi napravio preterano vise stete na pleju ;-)

Jesi gledao neki mec Cvetkovica prosle sezone u MZT-u? Decko je imao mislim 4,5 asistenacija po mecu, vrlo cesto je asisitirao iz pika. Plus su mu na nekim mecevima saigraci pokvarili dosta asistancije svojim promasajima zicera i otvorenih suteva.

A da ne pricam kad je igrao u juniorima Zvezde, na svakom mecu je imao po 10-tak asistencija.

fuck, maznusmo vam novog Teodosića... patite!

Beri vam sprema Petra Popovića na petici :fantom:

1 crnjo radnik bi promenio mnogo.

da se menjamo? sofo za djumica  :fantom:

Beri vam sprema Petra Popovića na petici :fantom:

Sreo ga ja pre neki dan, kaze da ima ponudu iz Nemacke od trenera sa kojim je saradjivao.

Kakve statistike ima taj trener?

Kakve statistike ima taj trener?

Nisam skontao o kome se radi.

Jesi gledao neki mec Cvetkovica prosle sezone u MZT-u? Decko je imao mislim 4,5 asistenacija po mecu, vrlo cesto je asisitirao iz pika. Plus su mu na nekim mecevima saigraci pokvarili dosta asistancije svojim promasajima zicera i otvorenih suteva.

A da ne pricam kad je igrao u juniorima Zvezde, na svakom mecu je imao po 10-tak asistencija.

Tek sada stigla dugo iscekivana konjica ... :( Izginusmo braneci Cveleta i jedva izborismo barem status "odlican je za sjebani Partizan"

U napadacki ucinak Vanje, a pogotovo Pere, ne mozes se pouzdati. Od Aranitovica ako ga ne krene sut nema nikakve koristi. A cak i kad ga krene, zna da nestane, ko veceras u drugom poluvremenu..

Nikako ne moze biti lose sto ce Andjusa biti tu u narednom periodu.

njegovih prosecnih 2,9 poena po utakmici ce nam dobro doci.

kako je taj izvrsni bek suter mogao da igra za reprezentaciju i pristojne evropske klubove, to ne zna ni on sam. mislim da se svako vece zahvaljuje bogu na jos jednom danu u kojem je uspeo da obmane svet i odlozi zaposljavanje u trafici, nocna smena, koje ga neumitno ceka.

otkako pratim ne pamtim da je nekad fk ovako bolje stajao od kk partizan

ali liga je baš jadna tako da - borba sa igokeom i olimpijom za 4. poziciju

Edited by Kurdy

jedan klasik yu košarke za zagrevanje

Pravilo o 4 stranca je direktno usmereno protiv interesa Partizana...

šta vi mislite?

dajtte neki normalan stream pls

Guest
This topic is now closed to further replies.