Lord Stef Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Hohoho, Cvetko Kari. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Kreator Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 (edited) cvetković izdominirao - 21 poen svaka čast. 75-67 gotovo. Edited October 13, 2015 by BlackGeorge
Nebojsa Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 cvele mvp - najvise koseva, asistencija i skokova kod nas matori ceda, dok je imao snage, odlican. aranitovic white chocolate cameo od 10ak minuta. koprivica pomoziboze. treba nam 1 lebron
kobni zelaya Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Treba vam neki crnac 4 na pet. Nadam se iskreno da vam Anđušić neće doći, samo bi pokupio minute Marinkoviću i Aranitoviću, a verovatno ne bi ste ni hasne nikakve od njega imali.
Geo Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 cvele mvp - najvise koseva, asistencija i skokova kod nas matori ceda, dok je imao snage, odlican. aranitovic white chocolate cameo od 10ak minuta. koprivica pomoziboze. treba nam 1 lebron Skoro ko mnogo talentovaniji Magdevski ...
ljakse Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ako mene pitate, ja sam za to da vam Cvele 5 godina bude prvi plej šta 5, da doživi sudbinu Pere Božića.
Geo Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ako mene pitate, ja sam za to da vam Cvele 5 godina bude prvi plej šta 5, da doživi sudbinu Pere Božića. Ti to gledas ocima razmazenih el.bogatasa ... p.s. Za Peru je prof.dr.kosarke i kamo srece da je slican bio i proslih godina umesto Daloa ...
Jimmy Kowalski Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Treba vam neki crnac 4 na pet. Nadam se iskreno da vam Anđušić neće doći, samo bi pokupio minute Marinkoviću i Aranitoviću, a verovatno ne bi ste ni hasne nikakve od njega imali. U napadacki ucinak Vanje, a pogotovo Pere, ne mozes se pouzdati. Od Aranitovica ako ga ne krene sut nema nikakve koristi. A cak i kad ga krene, zna da nestane, ko veceras u drugom poluvremenu.. Nikako ne moze biti lose sto ce Andjusa biti tu u narednom periodu.
kobni zelaya Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 (edited) U napadacki ucinak Vanje, a pogotovo Pere, ne mozes se pouzdati. Od Aranitovica ako ga ne krene sut nema nikakve koristi. A cak i kad ga krene, zna da nestane, ko veceras u drugom poluvremenu.. Nikako ne moze biti lose sto ce Andjusa biti tu u narednom periodu. Ma da, a u Anđušićev napadački učinak se možeš kao pouzdati. Kod njega se možeš samo pouzdati u odbrambeni učinak, tj. da ga neće biti. Aranitović je igrač koji tri godine, još od juniora nije ni igrao krštenu košarku i sad se kao očekuje 20 poena da da, šta li? Edited October 13, 2015 by kobni zelaya
ljakse Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ti to gledas ocima razmazenih el.bogatasa ... p.s. Za Peru je prof.dr.kosarke i kamo srece da je slican bio i proslih godina umesto Daloa ... Vidim ja da imamo novog Nedovića na forumu. Samo što nije eksplodirao. Dečko je 5 godina ABA igrač i za tih pet godina nije milimetar napredovao. Uostalom, već bi fasovao neku Zelenu Goru ili Turk Telekom da ičemu vredi. Ovakav sad Partizan je klub po njegovoj meri.
Timmy Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Pejsi, gde je bre Milutinovic za skart. Covek je uz Cedu, Vanju i Cveleta nas najbolji igrac. Neverovatno je digao igru u odnosu na proslu sezonu, fenomenlaan j u tranziciji, odlican u odbrani, borben, nalozen... Meni je on najprijatnije iznenadjenje sezone.
kobni zelaya Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 (edited) Vidim ja da imamo novog Nedovića na forumu. Samo što nije eksplodirao. Dečko je 5 godina ABA igrač i za tih pet godina nije milimetar napredovao. Uostalom, već bi fasovao neku Zelenu Goru ili Turk Telekom da ičemu vredi. Ovakav sad Partizan je klub po njegovoj meri. Mene samo zanima dokle će da se provlači teza da Cvele nije napredovao, kad je očigledno da je poboljšao šut, na primer. A ko je gledao danas bar drugo poluvreme mogao je da vidi asistencije. Sad, što bi vi hteli opet nekog Mekejleba, to je druga stvar... Edited October 13, 2015 by kobni zelaya
ljakse Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Na osnovu tekme protiv Sutjeske zaključujemo da je poboljšao šut i asistiranje?
Recommended Posts