Geo Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Kakva bre selekcija. Bilo je kupuj ko hoce da igra ispod cene. I to nam je sto nam je. Godina da se prezivi i nista vise. Najjace sto smo u godini za prezivljavanje , ostavili na bitnoj funkciji, ubedljivo najsmotanijeg i nesposobnijeg finansijskog operativca ... :(
Timmy Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ako mislis na Silobada i meni je to najveca nepoznanica. Koji ce im jebeno on?!
Geo Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nemam pojma,mozda je i to bio jedan od uslova ...
Timmy Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Tesko mi da zamislim da je negde neko zalegao za tu pojavu.
Uskebasi Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Najjace sto smo u godini za prezivljavanje , ostavili na bitnoj funkciji, ubedljivo najsmotanijeg i nesposobnijeg finansijskog operativca ... :( A sta bi sa ovim? Vladimir Grković novi je poslovni direktor Košarkaškog kluba Partizan, saznaje „Blic“. Pravni savetnik generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića preuzeće funkciju od Mlađana Šilobada.
teacher Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 A sta bi sa ovim? sigurno je mnogo sposoban i taj aparatčik
Uskebasi Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 sigurno je mnogo sposoban i taj aparatčik Naravno da nije sposoban, nego sam mislio da je Silobad otisao iz kluba kad je ovaj dosao. Ali verovatno ima mesta za dva takva strucnjaka™.
Kreator Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Dino muric stize kod nas. Pa ako se pokaze..potpisuje. Eh, sto mu je konkurencija..
SleeperSleep Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 dino uopste nije los igrac. medjutim, kad se oporavi edo, pozicije od 2 do 4 ce ionako biti sasvim pristojno popunjene. problem kkp je plej (cvetkovic je presmesan, a onaj drugi je jos balav) i centar (nije vredno komentara). dino nece resiti nijedan od ta 2 problema.
Lord Stef Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Bez brige, to cemo resiti dovodjenjem jos jedne cetvorke, onog Amerikanca Kolinsa ili kako vec bese... :D I ja sam se nadao nekom pleju i centru ali izgleda da nema koliko toliko kvalitetnih igraca koji bi se uklopili u ovogodisnje mere stednje...
lord_s Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Tu je veci problem sto smo docekali da u oktobru kompletiramo (ako to tako moze da se nazove) roster. Da se sa celim ovim cirkusom zavrsilo recimo na kraju prosle sezone siguran sam da bi uspeli tokom leta da dovedemo bolje igrace.
goofs Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 dino uopste nije los igrac. medjutim, kad se oporavi edo, pozicije od 2 do 4 ce ionako biti sasvim pristojno popunjene. problem kkp je plej (cvetkovic je presmesan, a onaj drugi je jos balav) i centar (nije vredno komentara). dino nece resiti nijedan od ta 2 problema. Dino koliko znam igra 4ku, mozda razmisljaju da njegovom akvizicijom odustanu od onog crnje a mesto crnje iskoriste za pleja ili centra.
Geo Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 (edited) Igrao je on iznudjeno cetvorku u Sloveniji ali realno decko je cista trojka (kao i Edo) ,odnosno bas mu fali centrimetara da bi bio dominantan na toj poziciji ... p.s. u ovom trenutnom rosteru, gde god da odigra tesko da ce pokvariti kvalitet ... Edited October 11, 2015 by Geo
goofs Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Jbliga, igrace iznudjenu 4ku i kod nas. Nema nikakvog smisla dovoditi ga na 3ku kad su tu vec Edo i Andric, a krateri na drugim pozicijama.
Recommended Posts