lord_s Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Jebiga, dobro bi dosla pobeda za samopouzdanje makar.
Dr Arslanagić Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Go kurac od tima, Božić pogubljen i glup. Biće ovo gadnih par godina.
Jimmy Kowalski Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 jel beše ovaj marinković neki veliki talenat? Jok, ti si..
ljakse Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 marinković je morao da završava ono, od njega se to očekuje, jbg. imaće problema ovaj partizan. opet, dobar deo lige će imati problema sa njima, tako da je realnost neka dosta neizvesna borba za top 4.
Geo Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Kakva grozna kosarka, Cvele mi jedini deluje kao neko ko je talentovan za ovaj sport ...
Yoda Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Neizvesna borba za top 4 moze samo da bude nekom Mandrakovom magijom. Mi toliko ne znamo da je to cemerno. Po ovome sto se vidi sredina tabele i bog da nas vidi.
Jimmy Kowalski Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 marinković je morao da završava ono, od njega se to očekuje, jbg. imaće problema ovaj partizan. opet, dobar deo lige će imati problema sa njima, tako da je realnost neka dosta neizvesna borba za top 4. Decko ima novu ulogu i trebace mu vremena da se prilagodi..
Kreator Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Kakva grozna kosarka, Cvele mi jedini deluje kao neko ko je talentovan za ovaj sport ... i meni isto. ali ajde da sačekamo sledeće utakmice, da vidimo kako će se stvari odvijati. odakle je stigao koprivica? neki naš omladinac?
harper lee Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 marinković je morao da završava ono, od njega se to očekuje, jbg. imaće problema ovaj partizan. opet, dobar deo lige će imati problema sa njima, tako da je realnost neka dosta neizvesna borba za top 4. S ovim timom je to nemoguca misija, pa cak i kad se vrate Muric i Andric. Morace tu jos da se kupuje, pre svega igrac na poziciji 4.
ljakse Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 kakav crni cvele, nemojte zajebavati. milimetar nije napredovao od zvezde, beskorisni leptirić.
Goranz Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 5-6 pobeda i to je to, dramatična borba za opstanak sa Sutjeskom i MZT.
Timmy Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 5-6 pobeda i to je to, dramatična borba za opstanak sa Sutjeskom i MZT. Lose je sto prve dve u Pioniru igramo sa njima. Jako cemo tesko do opstanka :(
frn1782 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Bez panike.Uletece neka kinta kad dodje do borbe za opstanak.
Kreator Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Jok, ti si.. nemoj da se vređaš, nema potrebe. on mora mnogo, mnogo bolje od ovoga što je pružio večeras: 5 poena uz šut 9/2. ne svidja mi se što ne preuzima inicijativu, ali hajde....prvi je meč, videćemo kako će se stvari dalje odvijati kao što rekoh malopre.
Recommended Posts