harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Bice poraza ali bice opet Kalemegdan u junu. prof. dr Dejan Radonjic Edited June 9, 2016 by harper
MiddleClass Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Bice poraza ali bice opet Kalemegdan u junu. prof. dr Dejan Radonjic +1
Calavera Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 uh, ovaj poslednji kadar zirbesa kako mice papirice s kamere :( veliki car, nadam se da ce stvarno zabosti taj ugovor u makabiju.
yolo Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) hehe ali ovo ja tebi serdare ti meni vojvodo izmedju cigana i grobara posle ovakvog basketa mi smo debili sto nismo ponistili kkp sa realnih 30-40 razlike na svakoj tekmi, kao sto bi oni to nama uradili da su bili u mogucnosti kao mi partizan - hrkljus basket najviseg kalibra, skupina rekreativaca i amera C kategorije koji nemaju snage za vise od 20 minuta i radonja koji se zuri da ide u becice u plazni bar, na kurac ga nataknem, pa ne zna ko je na terenu a ko na klupi, mislima oko crmnice ili ko zna dje Edited June 9, 2016 by yolo
bradilko Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Bice poraza ali bice opet Kalemegdan u junu. prof. dr Dejan Radonjic oce da se opet peva macvanu "vrati konju glavu"?uz prisustvo radonje,ilica menadzera nacionalnog tima?
gervasius twinkleminkleson Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jel vidjeo ko Bradilka, zna li se kako je podneo ovaj poraz?
Ros Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Jel vidjeo ko Bradilka, zna li se kako je podneo ovaj poraz? sportski. kao i uvek
bradilko Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jel vidjeo ko Bradilka, zna li se kako je podneo ovaj poraz?sta ti treba serdare?i tebe pozdravio moka..
Blud Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jel vidjeo ko Bradilka, zna li se kako je podneo ovaj poraz?
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Sledeće sezone Radonju koristimo samo za osvajanje ABA i EL. Za domaćicu igračko-menadžerska komisija yolo-bradilko +1
Ivo Petović Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Može i Radonja ali da u repertoar ubaci neke akcije koje mu je Džile večeras prodao. Sledeće godine je četvrta sezona u EL, vreme je da ponekad iznenadi.
theanswer Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Može i Radonja ali da u repertoar ubaci neke akcije koje mu je Džile večeras prodao. Sledeće godine je četvrta sezona u EL, vreme je da ponekad iznenadi. Jbt jednom bi mogao Ra da promeni pa da ne zove tu akciju za Cirbesa u sredini reketa posle tajmauta. Mada ruku na srce napad ili dva pre toga, Cirbes je dole imao mismeč a Danguba mrtav ladan digao trojku kao da je prvi minut i promašio umalo i tablu. Edited June 9, 2016 by theanswer
Recommended Posts