Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Bice poraza ali bice opet Kalemegdan u junu.

prof. dr Dejan Radonjic :s_dj:

Edited by harper

Zemlja masovnih doktorata :fantom:

+1

uh, ovaj poslednji kadar zirbesa kako mice papirice s kamere :( veliki car, nadam se da ce stvarno zabosti taj ugovor u makabiju.

hehe ali ovo ja tebi serdare ti meni vojvodo izmedju cigana i grobara posle ovakvog basketa

mi smo debili sto nismo ponistili kkp sa realnih 30-40 razlike na svakoj tekmi, kao sto bi oni to nama uradili da su bili u mogucnosti kao mi

partizan - hrkljus basket najviseg kalibra, skupina rekreativaca i amera C kategorije koji nemaju snage za vise od 20 minuta i radonja koji se zuri da ide u becice u plazni bar, na kurac ga nataknem, pa ne zna ko je na terenu a ko na klupi, mislima oko crmnice ili ko zna dje

Edited by yolo

oce da se opet peva macvanu "vrati konju glavu"?

uz prisustvo radonje,ilica menadzera nacionalnog tima?

Jel vidjeo ko Bradilka, zna li se kako je podneo ovaj poraz?

• Author

sportski. kao i uvek 

sta ti treba serdare?

i tebe pozdravio moka..

:lolol:  :lolol:  :lolol:

Sledeće sezone Radonju koristimo samo za osvajanje ABA i EL. Za domaćicu igračko-menadžerska komisija yolo-bradilko

+1

Coach Bra™ :lolol:

Može i Radonja ali da u repertoar ubaci neke akcije koje mu je Džile večeras prodao. Sledeće godine je četvrta sezona u EL, vreme je da ponekad iznenadi.

Može i Radonja ali da u repertoar ubaci neke akcije koje mu je Džile večeras prodao. Sledeće godine je četvrta sezona u EL, vreme je da ponekad iznenadi.

Jbt jednom bi mogao Ra da promeni pa da ne zove tu akciju za Cirbesa u sredini reketa posle tajmauta. Mada ruku na srce napad ili dva pre toga, Cirbes je dole imao mismeč a Danguba mrtav ladan digao trojku kao da je prvi minut i promašio umalo i tablu.

Edited by theanswer

Cestitke CZ na tituli,nije bilo lako al je mnogo lepo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout