Jump to content

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

Čekaj, oni baš hoće da nateraju nekog ovde da diže ograde? Ja to samo tako mogu da shvatim

pa neka nateraju. a onda ce nemci morati da organizuju vazdusni most iz atine i soluna ili cak direktno sa lezbosa.

Pokusavaju da zaustave talas na sredini puta. Tesko će to ići. Napravio bi se milionski hotspot u Grčkoj. 

• Replies 8.3k
  • Views 668k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Verterdegete
    Verterdegete

Evo ja sam pametan i obrazovan, pa evo varim i bravarišem, i zadovoljan sam svojim poslom.   Druga stvar, nemoj da vređaš majstore. Ima tu itekako pametnog sveta. Rekao bih ovako, pametnijeg

Posted Images

pa neka nateraju. a onda ce nemci morati da organizuju vazdusni most iz atine i soluna ili cak direktno sa lezbosa.

meni se jedino čini da će most biti KA,  a ne iz. Ovi u Briselu su totalno pogubili sve konce, nikada od 1958 nije nesposobnija grupa političara tamo sedela. O Merkel da ne pričam. Sjebaće EU, definitivno. Gledam sad šta rade u Portugaliji, oni su potpuno sišli s uma.

meni se jedino čini da će most biti KA,  a ne iz. Ovi u Briselu su totalno pogubili sve konce, nikada od 1958 nije nesposobnija grupa političara tamo sedela. O Merkel da ne pričam. Sjebaće EU, definitivno. Gledam sad šta rade u Portugaliji, oni su potpuno sišli s uma.

To je kljucna stvar (na samo kada je migrantska kriza u pitanju) i to zavredjuje poseban topik. 

6:50

Pa tako izgleda u ovom trenutku. Ako se sa Erdoganom ne napravi ozbiljniji dogovor, a on podize cenu, bice Grci u problemu. 

Problem je u tome što briselska vizija tog dogovora™ podrazumeva da Turska potrpa nekoliko miliona ljudi u konclogore kampove™ na svojoj teritoriji i zatim ih milom ili silom drži u istim sve dok Sirija, Irak, Avganistan, Pakistan, Somalija, Sudan, Kongo i još bogtepita koliko mesta na svetu ponovo ne postanu vredna povratka i življenja u njima. Sve to u zamenu za 300 miliona evra godišnje. Plan realno zaslužuje Nobelovu nagradu.

+1.

Erdogan je budala ako to prihvati, makar se radilo i o milijardi godišnje.

Edited by dillinger

da li se eurokrate zajebavaju sa ovim planom ili su stvarno toliki idioti?

Mrtvi su ozbiljni, najjače su one ponude Turskoj u vezi pomaka na putu EU integracija :0.6:

Mrtvi su ozbiljni, najjače su one ponude Turskoj u vezi pomaka na putu EU integracija :0.6:

stvarno su idioti :lolol:

Na trilateralnom sastanku u Sofiji premijer Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa premijerima Bugarske i Rumunije, Bojkom Borisovom i Viktorom Pontom. Posle sastanka, premijer Borisov je rekao da su Bugarska, Srbija i Rumunija spremne su da zatvore svoje granice, ukoliko to učine Nemačka i Austrija radi zaustavljanja priliva izbjeglica.

dobro sad bar znamo da ce granice biti zatvorene.

dobro sad bar znamo da ce granice biti zatvorene.

samo da cekamo raspisivanje tendera za zicu :fantom:

a komentari u blicu, koje ludilo botova u svrhu obesmisljavanja i bacanja prasine u oci citaocima, kamo ono, mi smo humani, nismo kao oni neljudi madjarski koji podizu zid od zice i tako dalje

Sad treba naci:

"Ja zidove necu da dizem, eto necu i tacka..."

Ovi su u stanju da dižu zid jedino ako im iz Evrope donesu žice i pritke, i isporuče. Rupu na Brankovom mostu verovatno još nisu zakrpili.

Ovi su u stanju da dižu zid jedino ako im iz Evrope donesu žice i pritke, i isporuče. Rupu na Brankovom mostu verovatno još nisu zakrpili.

:lolol: