October 23, 20159 yr Čekaj, oni baš hoće da nateraju nekog ovde da diže ograde? Ja to samo tako mogu da shvatim pa neka nateraju. a onda ce nemci morati da organizuju vazdusni most iz atine i soluna ili cak direktno sa lezbosa. Pokusavaju da zaustave talas na sredini puta. Tesko će to ići. Napravio bi se milionski hotspot u Grčkoj.
October 23, 20159 yr pa neka nateraju. a onda ce nemci morati da organizuju vazdusni most iz atine i soluna ili cak direktno sa lezbosa. meni se jedino čini da će most biti KA, a ne iz. Ovi u Briselu su totalno pogubili sve konce, nikada od 1958 nije nesposobnija grupa političara tamo sedela. O Merkel da ne pričam. Sjebaće EU, definitivno. Gledam sad šta rade u Portugaliji, oni su potpuno sišli s uma.
October 23, 20159 yr meni se jedino čini da će most biti KA, a ne iz. Ovi u Briselu su totalno pogubili sve konce, nikada od 1958 nije nesposobnija grupa političara tamo sedela. O Merkel da ne pričam. Sjebaće EU, definitivno. Gledam sad šta rade u Portugaliji, oni su potpuno sišli s uma. To je kljucna stvar (na samo kada je migrantska kriza u pitanju) i to zavredjuje poseban topik.
October 24, 20159 yr meni se jedino čini da će most biti KA, a ne iz. Ovi u Briselu su totalno pogubili sve konce, nikada od 1958 nije nesposobnija grupa političara tamo sedela. O Merkel da ne pričam. Sjebaće EU, definitivno. Gledam sad šta rade u Portugaliji, oni su potpuno sišli s uma. 6:50
October 24, 20159 yr Pa tako izgleda u ovom trenutku. Ako se sa Erdoganom ne napravi ozbiljniji dogovor, a on podize cenu, bice Grci u problemu. Problem je u tome što briselska vizija tog dogovora podrazumeva da Turska potrpa nekoliko miliona ljudi u konclogore kampove na svojoj teritoriji i zatim ih milom ili silom drži u istim sve dok Sirija, Irak, Avganistan, Pakistan, Somalija, Sudan, Kongo i još bogtepita koliko mesta na svetu ponovo ne postanu vredna povratka i življenja u njima. Sve to u zamenu za 300 miliona evra godišnje. Plan realno zaslužuje Nobelovu nagradu.
October 24, 20159 yr +1. Erdogan je budala ako to prihvati, makar se radilo i o milijardi godišnje. Edited October 24, 20159 yr by dillinger
October 24, 20159 yr Mrtvi su ozbiljni, najjače su one ponude Turskoj u vezi pomaka na putu EU integracija :0.6:
October 24, 20159 yr Mrtvi su ozbiljni, najjače su one ponude Turskoj u vezi pomaka na putu EU integracija :0.6: stvarno su idioti
October 24, 20159 yr Na trilateralnom sastanku u Sofiji premijer Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa premijerima Bugarske i Rumunije, Bojkom Borisovom i Viktorom Pontom. Posle sastanka, premijer Borisov je rekao da su Bugarska, Srbija i Rumunija spremne su da zatvore svoje granice, ukoliko to učine Nemačka i Austrija radi zaustavljanja priliva izbjeglica.
October 24, 20159 yr dobro sad bar znamo da ce granice biti zatvorene. samo da cekamo raspisivanje tendera za zicu a komentari u blicu, koje ludilo botova u svrhu obesmisljavanja i bacanja prasine u oci citaocima, kamo ono, mi smo humani, nismo kao oni neljudi madjarski koji podizu zid od zice i tako dalje
October 24, 20159 yr Ovi su u stanju da dižu zid jedino ako im iz Evrope donesu žice i pritke, i isporuče. Rupu na Brankovom mostu verovatno još nisu zakrpili.
October 24, 20159 yr Ovi su u stanju da dižu zid jedino ako im iz Evrope donesu žice i pritke, i isporuče. Rupu na Brankovom mostu verovatno još nisu zakrpili.