Jump to content
IGNORED

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

zmanic

Recommended Posts

Posted

Čekaj, oni baš hoće da nateraju nekog ovde da diže ograde? Ja to samo tako mogu da shvatim

pa neka nateraju. a onda ce nemci morati da organizuju vazdusni most iz atine i soluna ili cak direktno sa lezbosa.

Pokusavaju da zaustave talas na sredini puta. Tesko će to ići. Napravio bi se milionski hotspot u Grčkoj. 

Posted

pa neka nateraju. a onda ce nemci morati da organizuju vazdusni most iz atine i soluna ili cak direktno sa lezbosa.

meni se jedino čini da će most biti KA,  a ne iz. Ovi u Briselu su totalno pogubili sve konce, nikada od 1958 nije nesposobnija grupa političara tamo sedela. O Merkel da ne pričam. Sjebaće EU, definitivno. Gledam sad šta rade u Portugaliji, oni su potpuno sišli s uma.

Posted

meni se jedino čini da će most biti KA,  a ne iz. Ovi u Briselu su totalno pogubili sve konce, nikada od 1958 nije nesposobnija grupa političara tamo sedela. O Merkel da ne pričam. Sjebaće EU, definitivno. Gledam sad šta rade u Portugaliji, oni su potpuno sišli s uma.

To je kljucna stvar (na samo kada je migrantska kriza u pitanju) i to zavredjuje poseban topik. 

Posted

6:50

Posted

Pa tako izgleda u ovom trenutku. Ako se sa Erdoganom ne napravi ozbiljniji dogovor, a on podize cenu, bice Grci u problemu. 

Problem je u tome što briselska vizija tog dogovora™ podrazumeva da Turska potrpa nekoliko miliona ljudi u konclogore kampove™ na svojoj teritoriji i zatim ih milom ili silom drži u istim sve dok Sirija, Irak, Avganistan, Pakistan, Somalija, Sudan, Kongo i još bogtepita koliko mesta na svetu ponovo ne postanu vredna povratka i življenja u njima. Sve to u zamenu za 300 miliona evra godišnje. Plan realno zaslužuje Nobelovu nagradu.

Posted (edited)

+1.

Erdogan je budala ako to prihvati, makar se radilo i o milijardi godišnje.

Edited by dillinger
Posted

da li se eurokrate zajebavaju sa ovim planom ili su stvarno toliki idioti?

Posted

Mrtvi su ozbiljni, najjače su one ponude Turskoj u vezi pomaka na putu EU integracija :0.6:

Posted

Mrtvi su ozbiljni, najjače su one ponude Turskoj u vezi pomaka na putu EU integracija :0.6:

stvarno su idioti :lolol:

Posted
Na trilateralnom sastanku u Sofiji premijer Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa premijerima Bugarske i Rumunije, Bojkom Borisovom i Viktorom Pontom. Posle sastanka, premijer Borisov je rekao da su Bugarska, Srbija i Rumunija spremne su da zatvore svoje granice, ukoliko to učine Nemačka i Austrija radi zaustavljanja priliva izbjeglica.

Posted

dobro sad bar znamo da ce granice biti zatvorene.

Posted

dobro sad bar znamo da ce granice biti zatvorene.

samo da cekamo raspisivanje tendera za zicu :fantom:

a komentari u blicu, koje ludilo botova u svrhu obesmisljavanja i bacanja prasine u oci citaocima, kamo ono, mi smo humani, nismo kao oni neljudi madjarski koji podizu zid od zice i tako dalje

Posted

Sad treba naci:

"Ja zidove necu da dizem, eto necu i tacka..."

Posted

Ovi su u stanju da dižu zid jedino ako im iz Evrope donesu žice i pritke, i isporuče. Rupu na Brankovom mostu verovatno još nisu zakrpili.

Posted

Ovi su u stanju da dižu zid jedino ako im iz Evrope donesu žice i pritke, i isporuče. Rupu na Brankovom mostu verovatno još nisu zakrpili.

:lolol: