June 23, 20159 yr probudio si se na levu nogu i tri ćoška... ko ja kao ješa koji bi počeo svima iz regijona da se napičkavam keve... glupo je, al kapiram žute minute pogotovu izjutra
June 23, 20159 yr Tvoje resenje se svodi na infantilno "hajde da imamo para i priustimo sebi zidove, naelektrisane ograde, senzorske sisteme, policijske barake na svakih x kilometara" a la komunisticka Madjarska cirka 1975e. I minska polja, i minska polja!!! :) Zezanje na stranu, bice zabavno videti kako ce mine, kad dodju na red, a brzo ce, da brane i pravdaju uvoditelji i braniotelji ljudskih prava sirom razvijenog sveta. Edited June 23, 20159 yr by namenski
June 23, 20159 yr I minska polja, i minska polja!!! :) Zezanje na stranu, bice zabavno videti kako ce mine, kad dodju na red, a brzo ce, da brane i pravdaju uvoditelji i braniotelji ljudskih prava sirom razvijenog sveta. Ja kao ludi Rade (uvek je bio po jedan u selu) odavno idem okolo i vičem kako je rat počeo.Da se brane nacionalni interesi, pa onda dopišeš demokratija, ljudske slobode, nafta, zemlja, voda, posao u fabrici, kultura, vera... I žica i mine i besni psi. Sve će da bude.
June 23, 20159 yr Probaj u SAD da kazes "jebena SAD", pa da vidis kako ima da te pojede mrak. Eee, a Tiletu zameraju Goli Otok... <_<
June 23, 20159 yr Isuse gospode, otvorim topik kad tamo žurka vukova, medveda, crnaca, Blic komentatora i još koječega :o Da li čekati Hamletovu metlu ili baciti neki ozbiljan post, pitanje je sad...
June 23, 20159 yr Baci ozbiljan post, nećemo još čistiti... Još sam u fazi da gledam i neveruem... Ne dirati, ako je ikako moguce. Ne pada sneg da pokrije breg, nego da svaka zverka pokaze trag
June 23, 20159 yr pitanje pre ciscenja. jesu ovi medvedi srbi ili neki drugi? cisto da se zna ja jesam, ne znam za tebe
June 23, 20159 yr pitanje pre ciscenja. jesu ovi medvedi srbi ili neki drugi? cisto da se zna medvedi su crnci, tzv mrki medvedi