Jump to content

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

Upravo dobio istu poruku. Samo treba nastaviti.

• Replies 8.3k
  • Views 668.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Verterdegete
    Verterdegete

Evo ja sam pametan i obrazovan, pa evo varim i bravarišem, i zadovoljan sam svojim poslom.   Druga stvar, nemoj da vređaš majstore. Ima tu itekako pametnog sveta. Rekao bih ovako, pametnijeg

Posted Images

plus 1

Bravo.

ali pisalo je 0% mrznja :(

kolio ja vidim, nisu potpuno ugasili stranu, zapravo više nije interaktivna, ne mogu se pisati komentari niti lajkovati

Zestoko

Gazi nacošku bandu, na svakom koraku, virtuelno i real-life.

kolio ja vidim, nisu potpuno ugasili stranu, zapravo više nije interaktivna, ne mogu se pisati komentari niti lajkovati

ne znam vulfinze sta ti stiskas ali kod mene te strane vise nema, kao sto i stoji u poruci koja mi je stigla licno od cukerberga, dzobsa i grofa

To je STOP Azilantima, ono što smo prijavili i ugasili je bilo СТОП Азилантима.

Oh well, report again.

7YQtqeo.png

to je nesto drugo, mi smo prijavljivali  СТОП Азилантима 

ovo je novo i za sada je bez mesa

edit / vidim sta pise skyhigh.... ovo novo ce biti jos lakse skinuto jer je latinica, fb security ima ozbiljan delay sa cirilicom koja ako naleti nekom nesenzibilisanom ortaku koji ovlas prelista book of rules i vidi koliko je nisko serbia na listi prioriteta fb onda sve to preskoci i ostane kako jeste. zakomplikovao sam a htedoh reci da je ovo danas dosta velika pobeda s obzirom da je bila cirilica. zapravo mislim da je to stop azilantima toliko vec jasno prepoznatljivo, skoro kao esperanto, da im je bolje da se nazovu podrska za grofa ako stvarno nece da im se na dnevnoj bazi gase sajtovi

jebena kisa napolju, mucenici su se svi nabili pod obe garaze, ova u picinom parku zapisana do koske. uzas.

Edited by yolo

zato treba da budeš vigilant i tražiš nove fraze tog tipa, jer će se oni sigurno setiti

brate 1 lajk za dan i po, necu da trosim dugme za report, ionako mi je tastatura vec pohabana