Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

Albanija i Kosovo još kako-tako, ali na koju foru im je Crna Gora u "unsafe" statusu...

To i ja htedoh da pitam. Na osnovu čega je CG manje bezbedna od Srbije ili BiH....
  • Replies 8.3k
  • Views 691.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Oko dve hiljade ljudi je prekjuče pokušalo da probije ogradu u Melilji, jednoj od one dve španske enklavice na teritoriji Maroka. Obe te enklave su već godinama unazad pod opsadom hiljada nevoljnika k

Posted Images

...na osnovu toga sto je vise odmakla u pristupnim pregovorima sa EU :fantom:

E jbg, kada treba isukati tomahavk onda si za akciju, kada treba hendlovati rezultate te akcije onda si za jalovi razgovor, sedeljke i potanka razjasnjenja. Suplje ti je to moj Erasere. Nego, di je Miralem

?

Edited by Eraserhead

kakva tragedija za ovu zenu sto se nocas porodila u parku. na samo jedan dan od EU i par dana od nemacke/austrije, da se dete rodilo tamo imalo bi odmah njihove papire i sudbina porodice bi bila instantno resena. ovako ce nekako morati da plati bolnicu a na papire za dete ne smem ni da pomislim, njoj ce trebati meseci i meseci da u srbiji dobije bilo kakav papir sa kojim ce moci da nastavi dalje sa detetom. da ne pominjem to sto ce je iz bolnice sa novorodjencetom direktno poslati u sjenicu ili bogovadju. horor jbte.

da, ovde se to ne zna bas najbolje, kakva su tacno prava dece rodjena u nemackoj a samim tim i prava roditelja? da li se to odnosi samo na prava izbeglica ili vaze uopsteno, za svu decu rodjenu u nemackoj? pretpostavljam da je ovo prvo ali bolje da pitam

da se dete rodilo tamo imalo bi odmah njihove papire

ne bi

ne bi

u pravu si, prevideo sam da je potrebno da bar jedan roditelj bude nemac.

ali bi mu svakako bilo lakse nego ovako, ne samo njemu nego i roditeljima na prvom mestu u situaciji kada su prakticno zaglavljeni u srbiji.

ovo je posebno jebeno jer ne znamo da li roditelji imaju izbeglicke papire UNHCR jer bi u tom slucaju UNHCR mogao da izda putni dokument. ako imaju samo sirijske pasose onda ne znam sta mogu da urade u sirijskog ambasadi.

Edited by yolo

izvinjenje tviterasima?!

u medjuvremenu, postaje sve izvesnija odluka nemaca da albaniju, kosovo i crnu goru stave na listu "sigurnih".

0,,18611739_401,00.png

narandzasti trio izgleda zabrinjavajuce ^_^

i krf se uklapa u sliku.

narandzasti trio izgleda zabrinjavajuce ^_^

hehe. zemlje koje su u kurcu. hehehe.

hihi.

hehe. zemlje koje su u kurcu. hehehe.

hihi.

jes vala. narandzasti izgledaju ko izhabani penis a ovi okolo ko prostata u nekoj kancerogenoj upali

u pravu si, prevideo sam da je potrebno da bar jedan roditelj bude nemac.

da

ili da je jedan roditelj iz neke druge EU zemlje a živi minimum 8 godina u Nemačkoj

ili da je jedan roditelj iz neEU zemlje i živi minimum 10 godina u Nemačkoj <legalno>

a da bi im bilo lakše generalno, bilo bi :/

Kurir:

UHVAĆEN: Migrant napao ženu u centru Beograda

Komentari su :puke: . Rekao bih da su ovi što komentarišu sve neki fini, mirni, pristojni ljudi.

fini tihi mirni ljudi sa povremenim nasiljem u porodici, ali to je deo folklora sa puškama buzdovanima i podvriskivanjem

statistika i tzv objektivna slika stvarnostisu moj put u književnost sa fantastičnm prosedeom što iz romantizma i srednjovekovnih viteških romana poreklo svoje vuče   :fantom:

c1.jpg

:fantom: