August 17, 20159 yr Albanija i Kosovo još kako-tako, ali na koju foru im je Crna Gora u "unsafe" statusu...To i ja htedoh da pitam. Na osnovu čega je CG manje bezbedna od Srbije ili BiH....
August 17, 20159 yr E jbg, kada treba isukati tomahavk onda si za akciju, kada treba hendlovati rezultate te akcije onda si za jalovi razgovor, sedeljke i potanka razjasnjenja. Suplje ti je to moj Erasere. Nego, di je Miralem ? Edited August 17, 20159 yr by Eraserhead
August 17, 20159 yr kakva tragedija za ovu zenu sto se nocas porodila u parku. na samo jedan dan od EU i par dana od nemacke/austrije, da se dete rodilo tamo imalo bi odmah njihove papire i sudbina porodice bi bila instantno resena. ovako ce nekako morati da plati bolnicu a na papire za dete ne smem ni da pomislim, njoj ce trebati meseci i meseci da u srbiji dobije bilo kakav papir sa kojim ce moci da nastavi dalje sa detetom. da ne pominjem to sto ce je iz bolnice sa novorodjencetom direktno poslati u sjenicu ili bogovadju. horor jbte.
August 17, 20159 yr da, ovde se to ne zna bas najbolje, kakva su tacno prava dece rodjena u nemackoj a samim tim i prava roditelja? da li se to odnosi samo na prava izbeglica ili vaze uopsteno, za svu decu rodjenu u nemackoj? pretpostavljam da je ovo prvo ali bolje da pitam
August 17, 20159 yr ne bi u pravu si, prevideo sam da je potrebno da bar jedan roditelj bude nemac. ali bi mu svakako bilo lakse nego ovako, ne samo njemu nego i roditeljima na prvom mestu u situaciji kada su prakticno zaglavljeni u srbiji. ovo je posebno jebeno jer ne znamo da li roditelji imaju izbeglicke papire UNHCR jer bi u tom slucaju UNHCR mogao da izda putni dokument. ako imaju samo sirijske pasose onda ne znam sta mogu da urade u sirijskog ambasadi. Edited August 17, 20159 yr by yolo
August 17, 20159 yr izvinjenje tviterasima?! u medjuvremenu, postaje sve izvesnija odluka nemaca da albaniju, kosovo i crnu goru stave na listu "sigurnih". narandzasti trio izgleda zabrinjavajuce ^_^
August 17, 20159 yr narandzasti trio izgleda zabrinjavajuce ^_^ hehe. zemlje koje su u kurcu. hehehe. hihi.
August 17, 20159 yr hehe. zemlje koje su u kurcu. hehehe. hihi. jes vala. narandzasti izgledaju ko izhabani penis a ovi okolo ko prostata u nekoj kancerogenoj upali
August 17, 20159 yr u pravu si, prevideo sam da je potrebno da bar jedan roditelj bude nemac. da ili da je jedan roditelj iz neke druge EU zemlje a živi minimum 8 godina u Nemačkoj ili da je jedan roditelj iz neEU zemlje i živi minimum 10 godina u Nemačkoj <legalno> a da bi im bilo lakše generalno, bilo bi :/
August 17, 20159 yr Kurir: UHVAĆEN: Migrant napao ženu u centru Beograda Komentari su . Rekao bih da su ovi što komentarišu sve neki fini, mirni, pristojni ljudi.
August 17, 20159 yr fini tihi mirni ljudi sa povremenim nasiljem u porodici, ali to je deo folklora sa puškama buzdovanima i podvriskivanjem statistika i tzv objektivna slika stvarnostisu moj put u književnost sa fantastičnm prosedeom što iz romantizma i srednjovekovnih viteških romana poreklo svoje vuče