August 17, 20159 yr izvinjenje tviterasima?! u medjuvremenu, postaje sve izvesnija odluka nemaca da albaniju, kosovo i crnu goru stave na listu "sigurnih".
August 17, 20159 yr me ks i al extra izgledaju u paketu mogu tako i da ostanu Edited August 17, 20159 yr by Hella
August 17, 20159 yr me ks i al extra izgledaju u paketu mogu tako i da ostanu +1 lice na neko drvo sa bas slabom krosnjom i bas jakim korjenom
August 17, 20159 yr Joj ljudi, covek je pogledao u novine i necete VEROVATI sta se desilo: SADAM sprema BOMBU SAD: POMOZIMO napacenom narodu GADAFI JE ODLEPIO, ZURKE SVAKI DAN SAD: POMOZIMO napacenom narodu ASAD se DROGIRA a onda SILUJE DEVICE SAD: POMOZIMO napacenom narodu Послато са GT-P7500 користећи Тапаток 2 Odavno nisam nista besmislenije procitao Da zaista izuzetna ekipa sagovornika. E jbg, kada treba isukati tomahavk onda si za akciju, kada treba hendlovati rezultate te akcije onda si za jalovi razgovor, sedeljke i potanka razjasnjenja. Suplje ti je to moj Erasere. Nego, di je Miralem Edited August 17, 20159 yr by Caligula
August 17, 20159 yr izvinjenje tviterasima?! u medjuvremenu, postaje sve izvesnija odluka nemaca da albaniju, kosovo i crnu goru stave na listu "sigurnih". khm, dakle ugurace ih u safe countries pa makar i na silu.
August 17, 20159 yr countries of origin, ne primaju vise zahteve za azil iz ovih zemalja. plus deportacija pristiglih.
August 17, 20159 yr Ne razumem logiku. Sta, kada se zavrsi rat u Siriji, deportovace sve ljude nazad?
August 17, 20159 yr ne, nego koriste zgodnu priliku da saseku problem iz prethodnih godina, balkanske azilante.
August 17, 20159 yr Albanija i Kosovo još kako-tako, ali na koju foru im je Crna Gora u "unsafe" statusu...
August 17, 20159 yr ne, nego koriste zgodnu priliku da saseku problem iz prethodnih godina, balkanske azilante. Istom logikom mogu saseci i sadasnji problem. Cim rese onaj omanji problem rata. Ali ne pije mi vodu.
August 17, 20159 yr Albanija i Kosovo još kako-tako, ali na koju foru im je Crna Gora u "unsafe" statusu... ma prosto se nisu njome ni bavili dosad, broj potrazioca azila bio minimalan. kazu da je porastao otkad su srbija i bih proglasene za safe...