Jump to content

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

Tenzija između bele srednje klase i afroamerikanaca iz Pakistana.

• Replies 8.3k
  • Views 668.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Verterdegete
    Verterdegete

Evo ja sam pametan i obrazovan, pa evo varim i bravarišem, i zadovoljan sam svojim poslom.   Druga stvar, nemoj da vređaš majstore. Ima tu itekako pametnog sveta. Rekao bih ovako, pametnijeg

Posted Images

izvinjenje.jpg

Njeno izvinjenje zvuči za nijansu ubedljivije...

izvinjenje tviterasima?!

u medjuvremenu, postaje sve izvesnija odluka nemaca da albaniju, kosovo i crnu goru stave na listu "sigurnih".

0,,18611739_401,00.png

me ks i al extra izgledaju u paketu mogu tako i da ostanu :fantom:

Edited by Hella

me ks i al extra izgledaju u paketu mogu tako i da ostanu :fantom:

+1

lice na neko drvo sa bas slabom krosnjom i bas jakim korjenom :fantom:

Joj ljudi, covek je pogledao u novine i necete VEROVATI sta se desilo: 

SADAM sprema BOMBU   SAD: POMOZIMO napacenom narodu

GADAFI JE ODLEPIO, ZURKE SVAKI DAN     SAD: POMOZIMO napacenom narodu

ASAD se DROGIRA a onda SILUJE DEVICE     SAD: POMOZIMO napacenom narodu

Послато са GT-P7500 користећи Тапаток 2

Odavno nisam nista besmislenije procitao :fantom:

Da zaista izuzetna ekipa sagovornika.

E jbg, kada treba isukati tomahavk onda si za akciju, kada treba hendlovati rezultate te akcije onda si za jalovi razgovor, sedeljke i potanka razjasnjenja. Suplje ti je to moj Erasere. Nego, di je Miralem

Edited by Caligula

izvinjenje tviterasima?!

u medjuvremenu, postaje sve izvesnija odluka nemaca da albaniju, kosovo i crnu goru stave na listu "sigurnih".

0,,18611739_401,00.png

khm, dakle ugurace ih u safe countries pa makar i na silu.

countries of origin, ne primaju vise zahteve za azil iz ovih zemalja. plus deportacija pristiglih.

Ne razumem logiku. Sta, kada se zavrsi rat u Siriji, deportovace sve ljude nazad?

ne, nego koriste zgodnu priliku da saseku problem iz prethodnih godina, balkanske azilante.

Albanija i Kosovo još kako-tako, ali na koju foru im je Crna Gora u "unsafe" statusu...

Objektivno, balkanski azilanti imaju za nijansu blazi problem od sirijskih.

ne, nego koriste zgodnu priliku da saseku problem iz prethodnih godina, balkanske azilante.

Istom logikom mogu saseci i sadasnji problem. Cim rese onaj omanji problem rata.

Ali ne pije mi vodu.

Albanija i Kosovo još kako-tako, ali na koju foru im je Crna Gora u "unsafe" statusu...

ma prosto se nisu njome ni bavili dosad, broj potrazioca azila bio minimalan. kazu da je porastao otkad su srbija i bih proglasene za safe...