Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

govoriš o običnom svetu kvotujući moj post u kom ja ne govorim o običnom svetu

ne mislim da su mađari fašisti, tako da nemoj te reči da mi stavljaš u usta.

• Replies 8.3k
  • Views 691.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Oko dve hiljade ljudi je prekjuče pokušalo da probije ogradu u Melilji, jednoj od one dve španske enklavice na teritoriji Maroka. Obe te enklave su već godinama unazad pod opsadom hiljada nevoljnika k

Posted Images

neki recentni kretenizmi koji dolaze uglavnom iz liberalnog miljea, a izdaju čak i taj liberalni rezon

- kanjižani vole fašiste

- ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku!

- pun nam je kurac nemaca i eu koja je dovela radikale na vlast, cipras treba da se udruži sa putinom!

- obama je napravio mnogo ustupaka neoconsima, podržimo trumpa!

wow, pa ti se družiš sa još većim kretenima od sebe. 

govoriš o običnom svetu kvotujući moj post u kom ja ne govorim o običnom svetu

ne mislim da su mađari fašisti, tako da nemoj te reči da mi stavljaš u usta.

pa onda se izrazavaj precizno, kako drugacije da shvatim tvoj post posle one fotke iz kanjize a koji glasi,  parafraziram, oni imaju iskustva sa fasizmom :) do nesporazuma je doslo slucajno, kao greska u komunikaciji, tvoj prvi post/komentar je meni bio okidac jer sam emotivno reagovao bas zato sto imam blisku prijateljicu koja me gotovo svakodnevno obavestava sta se tamo desava a ne govori o aktima lokalnih vlasti vec o ponasanju obicnih kanjizana koji su onakvi kakve sam pomenuo na osnovu tih za mene izuzetno kredibilnih informacija, vidim da si precizirala svoj iskaz u sledecem postu ali sam eto taj iskaz prevideo jer sam malcice zapenio, ne zameri mi na tome :)

ne moras da mi verujes ali iskreno mi je drago sto smo razjasnili nesporazum  :)

Edited by Pontijak

Aha. Skupi se cela kanjiža pa u kamp.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

ne kapiram.

pokusaj ucitavanja™ ili duhovitosti?

Duhovitost :fantom:

ok, vise srece u sledecem izvlacenju :fantom:

neki recentni kretenizmi koji dolaze uglavnom iz liberalnog miljea, a izdaju čak i taj liberalni rezon

- kanjižani vole fašiste

- ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku!

- pun nam je kurac nemaca i eu koja je dovela radikale na vlast, cipras treba da se udruži sa putinom!

- obama je napravio mnogo ustupaka neoconsima, podržimo trumpa!

gresis, ovaj rezon je iz miljea Odeljenja F u Lazi Lazarevicu

[emoji38]

fenouxauxe, izadjes li nekad napolje, medju svet, il samo ucis?

nista licno, ali u tvojim godinama smo one nasih godina koji ovako pricaju vezivali za bandere i tukli :(

ali u tvojim godinama smo one nasih godina koji ovako pricaju vezivali za bandere i tukli :(

zato nam ovako i ide

+1

mala govna preucena.

hamlete, kad si vec mod i kada vec ucestvujes u diskusiji, zasto ne bi ocistio proseravanje, saljivosti i generalno nekontrolisano trolovanje svake moguce teme kada se na njoj pojave vec uobicajeni likovi. 

Ništa vas ne razumem :(

Očistim kad pretera. Za sad je u granici standardne devijacije