belch Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 govoriš o običnom svetu kvotujući moj post u kom ja ne govorim o običnom svetu ne mislim da su mađari fašisti, tako da nemoj te reči da mi stavljaš u usta.
FERNOUX H Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 neki recentni kretenizmi koji dolaze uglavnom iz liberalnog miljea, a izdaju čak i taj liberalni rezon - kanjižani vole fašiste - ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku! - pun nam je kurac nemaca i eu koja je dovela radikale na vlast, cipras treba da se udruži sa putinom! - obama je napravio mnogo ustupaka neoconsima, podržimo trumpa!
belch Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 wow, pa ti se družiš sa još većim kretenima od sebe.
Pontijak Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) govoriš o običnom svetu kvotujući moj post u kom ja ne govorim o običnom svetu ne mislim da su mađari fašisti, tako da nemoj te reči da mi stavljaš u usta. pa onda se izrazavaj precizno, kako drugacije da shvatim tvoj post posle one fotke iz kanjize a koji glasi, parafraziram, oni imaju iskustva sa fasizmom :) do nesporazuma je doslo slucajno, kao greska u komunikaciji, tvoj prvi post/komentar je meni bio okidac jer sam emotivno reagovao bas zato sto imam blisku prijateljicu koja me gotovo svakodnevno obavestava sta se tamo desava a ne govori o aktima lokalnih vlasti vec o ponasanju obicnih kanjizana koji su onakvi kakve sam pomenuo na osnovu tih za mene izuzetno kredibilnih informacija, vidim da si precizirala svoj iskaz u sledecem postu ali sam eto taj iskaz prevideo jer sam malcice zapenio, ne zameri mi na tome :) ne moras da mi verujes ali iskreno mi je drago sto smo razjasnili nesporazum :) Edited August 4, 2015 by Pontijak
ToniAdams Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Aha. Skupi se cela kanjiža pa u kamp. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока ne kapiram. pokusaj ucitavanja ili duhovitosti?
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Duhovitost Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Аврам Гојић Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 neki recentni kretenizmi koji dolaze uglavnom iz liberalnog miljea, a izdaju čak i taj liberalni rezon - kanjižani vole fašiste - ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku! - pun nam je kurac nemaca i eu koja je dovela radikale na vlast, cipras treba da se udruži sa putinom! - obama je napravio mnogo ustupaka neoconsima, podržimo trumpa! gresis, ovaj rezon je iz miljea Odeljenja F u Lazi Lazarevicu
ToniAdams Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 - ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku! fenouxauxe, izadjes li nekad napolje, medju svet, il samo ucis? nista licno, ali u tvojim godinama smo one nasih godina koji ovako pricaju vezivali za bandere i tukli :(
MancMellow Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ali u tvojim godinama smo one nasih godina koji ovako pricaju vezivali za bandere i tukli :( zato nam ovako i ide
yolo Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 hamlete, kad si vec mod i kada vec ucestvujes u diskusiji, zasto ne bi ocistio proseravanje, saljivosti i generalno nekontrolisano trolovanje svake moguce teme kada se na njoj pojave vec uobicajeni likovi.
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Očistim kad pretera. Za sad je u granici standardne devijacije Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts