August 4, 20159 yr govoriš o običnom svetu kvotujući moj post u kom ja ne govorim o običnom svetu ne mislim da su mađari fašisti, tako da nemoj te reči da mi stavljaš u usta.
August 4, 20159 yr neki recentni kretenizmi koji dolaze uglavnom iz liberalnog miljea, a izdaju čak i taj liberalni rezon - kanjižani vole fašiste - ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku! - pun nam je kurac nemaca i eu koja je dovela radikale na vlast, cipras treba da se udruži sa putinom! - obama je napravio mnogo ustupaka neoconsima, podržimo trumpa!
August 4, 20159 yr govoriš o običnom svetu kvotujući moj post u kom ja ne govorim o običnom svetu ne mislim da su mađari fašisti, tako da nemoj te reči da mi stavljaš u usta. pa onda se izrazavaj precizno, kako drugacije da shvatim tvoj post posle one fotke iz kanjize a koji glasi, parafraziram, oni imaju iskustva sa fasizmom :) do nesporazuma je doslo slucajno, kao greska u komunikaciji, tvoj prvi post/komentar je meni bio okidac jer sam emotivno reagovao bas zato sto imam blisku prijateljicu koja me gotovo svakodnevno obavestava sta se tamo desava a ne govori o aktima lokalnih vlasti vec o ponasanju obicnih kanjizana koji su onakvi kakve sam pomenuo na osnovu tih za mene izuzetno kredibilnih informacija, vidim da si precizirala svoj iskaz u sledecem postu ali sam eto taj iskaz prevideo jer sam malcice zapenio, ne zameri mi na tome :) ne moras da mi verujes ali iskreno mi je drago sto smo razjasnili nesporazum :) Edited August 4, 20159 yr by Pontijak
August 4, 20159 yr Aha. Skupi se cela kanjiža pa u kamp. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока ne kapiram. pokusaj ucitavanja ili duhovitosti?
August 4, 20159 yr neki recentni kretenizmi koji dolaze uglavnom iz liberalnog miljea, a izdaju čak i taj liberalni rezon - kanjižani vole fašiste - ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku! - pun nam je kurac nemaca i eu koja je dovela radikale na vlast, cipras treba da se udruži sa putinom! - obama je napravio mnogo ustupaka neoconsima, podržimo trumpa! gresis, ovaj rezon je iz miljea Odeljenja F u Lazi Lazarevicu
August 4, 20159 yr - ukrajinski libosi podržavaju istorijski revizionizam, podržimo donjecku narodnu republiku! fenouxauxe, izadjes li nekad napolje, medju svet, il samo ucis? nista licno, ali u tvojim godinama smo one nasih godina koji ovako pricaju vezivali za bandere i tukli :(
August 4, 20159 yr ali u tvojim godinama smo one nasih godina koji ovako pricaju vezivali za bandere i tukli :( zato nam ovako i ide
August 4, 20159 yr hamlete, kad si vec mod i kada vec ucestvujes u diskusiji, zasto ne bi ocistio proseravanje, saljivosti i generalno nekontrolisano trolovanje svake moguce teme kada se na njoj pojave vec uobicajeni likovi.
August 4, 20159 yr Očistim kad pretera. Za sad je u granici standardne devijacije Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока