Jump to content

Featured Replies

moze i duzi niz, i to bez [preteranog] pada kvaliteta. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . we must have died alone, a long long time ago . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . i must have died alone, a long long time ago . . . . . . . . . . oh no, not mei never lost controlyou're face to facewith the man who sold the world

william de vaughn- be thankful for what you've got (original)a obradu svi znate... <_<

ima i ovo: a ovo je original :wub:

Edited by Strucnjak

uAevo zasto treba slusati samo originala ne pateticne interpretacije

boss svira the Clash

:naughty:

Everyday Is Like Sunday S.P. Morrisseya je(nadam se da ovo nije previše subjektivno) jednostavno Velika Pop Pjesma i čini(lo )mi se da nikakav cover nema tu šta dodati......međutim ,neki ženski vokali...uf... Chrissie Hynde ,Margo Timmins,Natalie Merchant,Hope Sandoval...zar ne biste ovima ,ono , na neviđeno , samo radi boje glasa , pristali spremiti doručak? Dakle:The Pretenders-Everyday Is Like Sunday(Morrissey)10,000 Maniacs-Everyday Is Like Sunday(Morrissey) (LimeWire,naravno) Na moru ste,na zasluženom odmoru?Mi aboridžini radimo.Laku noć.

Izdržite do 1:02. Tad počinje spektakl.

(poslednji i nezasluzeno otuzni video je jedina verzija nine simone koju sam uspela da nadjem)

william de vaughn- be thankful for what you've got (original)a obradu svi znate... <_<
a jos i jedan dobar yo la tengo cover.

Original :wub:Kaveri:Mnogi kasniji obradjivaci nisu uspeli da se otrgnu od ove Elizabetine verzije.Soundrtack, izvesna Paula Arundell za vokalom + orkestracija. Lepo. I personalni favorit:Ovogodisnja, a zvuci na momente onako kako je to trebalo da otpevaju Luiz i Deidre Rutkovski. ...Pevao ovo i Djordj Majkl, i Robert Plant, i Dejvid Grej i Dzon Frusante i mnogi drugi. Spotovima se u zube ne gleda.