Jump to content
IGNORED

Covers

Gonzo

Recommended Posts

Posted

micim da sam vec kacio negde, al nema veze.opet hoze feat. books.i original.

Posted

e, sad, enciklopedija njanjavštine :)ovo sam već okačio i rekao da mi je jedna od omiljenih pesama ikada. i omiljena obrada. i tako to, sve u superlativu.ali ima još nekih stvari tu. mnogo mi se sviđala pevačica, tada, kada se spot vrteo na 3k. x godina kasnije - opla, eto jedne iste na fakultetu. iii... popijem odbitak :D al' opet su mi super obe, na neki udaljeni način, kad razmislim.za ovo će stounsisti da me ubiju, ali moram, jbga :D

">e, a ova je baš onako lepa pesma, voleli ili mrzeli sinead. damn your eyes. lepota je to, ali sa new tab-om u mozilli, nikako ova gados' od njakavog kompjuterskoi montiranog spota. etta james verzija je meni poznata, možda postoji lepša i starija verzija :unsure:pa, tako, odoh ja u svoje prvo bezalkoholno i beznikotinsko klub-veče u životu, da vidim može li se to :unsure:
Posted (edited)

Srećno Malkmuse.

Edited by Reaktor
Posted (edited)

Bolja od izvornika.

Edited by Buck Naked
Posted

so shoot me i dont care, im corny to the bone!originalSeiSei la vita miaQuanta nostalgiaSenza tecover od amande learA never-ending emptinessI'll miss youCan it be possibleTo be away from you?

Posted

slušam dosta kavere u zadnje vreme al više one od skroz anonimnih muzićara mislim na to kad neko samo popane djitru ili zasedne za klepetalo i upali kameru.e, zna se da su Madonine stvari iz 80ih vrhunske pop kompozicije, pa ko god da uvati da ih otpeva bolje zvuči od Madone, pa čak i ova njakava Dafi. evo recimo kultna pesma "Borderline" (orginal)stvarno vrh otpevala ova ženica Alison Satinger, nikad čuo za nju, al bolje ispevala od i Madone i Dafi. simpatična baš ko neka kravica.

Posted

Crazy, na žurci za novaka su ovo pustili u ponoc, ok fora.

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">uživo
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">
Posted

Slušao večeras, pa se podsetio spektakularne verzije Always On My Mind Pet Shop Boysa.Drugi sjajni cover Pet Shop Boysa, a ovaj zasigurno prevazilazi beskrvni original snimljen u standardnom skveechee i samo skveechee maniru - Where The Streets Have No Name

Posted
Slušao večeras, pa se podsetio spektakularne verzije Always On My Mind Pet Shop Boysa.Drugi sjajni cover Pet Shop Boysa, a ovaj zasigurno prevazilazi beskrvni original snimljen u standardnom skveechee i samo skveechee maniru - Where The Streets Have No Name
a ti ne volis u2?ja mnogo volim ceo the walkabouts - satisfied mind.
Posted
a ti ne volis u2?
otkud ti to? :) volim, selektivno i u strogo kontrolisanim količinama
ja mnogo volim ceo the walkabouts - satisfied mind.
to je odličan album