Gonzo Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 micim da sam vec kacio negde, al nema veze.opet hoze feat. books.i original.
Malkmus Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 e, sad, enciklopedija njanjavštine :)ovo sam već okačio i rekao da mi je jedna od omiljenih pesama ikada. i omiljena obrada. i tako to, sve u superlativu.ali ima još nekih stvari tu. mnogo mi se sviđala pevačica, tada, kada se spot vrteo na 3k. x godina kasnije - opla, eto jedne iste na fakultetu. iii... popijem odbitak :D al' opet su mi super obe, na neki udaljeni način, kad razmislim.za ovo će stounsisti da me ubiju, ali moram, jbga :D ">e, a ova je baš onako lepa pesma, voleli ili mrzeli sinead. damn your eyes. lepota je to, ali sa new tab-om u mozilli, nikako ova gados' od njakavog kompjuterskoi montiranog spota. etta james verzija je meni poznata, možda postoji lepša i starija verzija pa, tako, odoh ja u svoje prvo bezalkoholno i beznikotinsko klub-veče u životu, da vidim može li se to
Reaktor Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 (edited) Srećno Malkmuse. Edited July 18, 2009 by Reaktor
Malkmus Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Srećno Malkmuse.fala, reaktore :) uspeo mi je pomenuti eksperiment.neću više, samo da pomenem još jednu od dražih mi obrada.mercury rev - raindrops keep falling on my headko hoće, može da je čuje na gruvšarku (odličan sajt, ako mene neko pita)http://listen.grooveshark.com/#/song/Raind..._cover_/2741643
Buck Naked Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 (edited) Bolja od izvornika. Edited July 19, 2009 by Buck Naked
Gonzo Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 so shoot me i dont care, im corny to the bone!originalSeiSei la vita miaQuanta nostalgiaSenza tecover od amande learA never-ending emptinessI'll miss youCan it be possibleTo be away from you?
Glen Livet Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 slušam dosta kavere u zadnje vreme al više one od skroz anonimnih muzićara mislim na to kad neko samo popane djitru ili zasedne za klepetalo i upali kameru.e, zna se da su Madonine stvari iz 80ih vrhunske pop kompozicije, pa ko god da uvati da ih otpeva bolje zvuči od Madone, pa čak i ova njakava Dafi. evo recimo kultna pesma "Borderline" (orginal)stvarno vrh otpevala ova ženica Alison Satinger, nikad čuo za nju, al bolje ispevala od i Madone i Dafi. simpatična baš ko neka kravica.
Svarog Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A perfect circle - Emotiveinfo o albumu: http://en.wikipedia.org/wiki/Emotive_(album)preslusavanje: http://www.youtube.com/view_play_list?p=417ED12E50EB8989
C žeton Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Crazy, na žurci za novaka su ovo pustili u ponoc, ok fora. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">uživo name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">
Ras Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Slušao večeras, pa se podsetio spektakularne verzije Always On My Mind Pet Shop Boysa.Drugi sjajni cover Pet Shop Boysa, a ovaj zasigurno prevazilazi beskrvni original snimljen u standardnom skveechee i samo skveechee maniru - Where The Streets Have No Name
holden kolfild Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Slušao večeras, pa se podsetio spektakularne verzije Always On My Mind Pet Shop Boysa.Drugi sjajni cover Pet Shop Boysa, a ovaj zasigurno prevazilazi beskrvni original snimljen u standardnom skveechee i samo skveechee maniru - Where The Streets Have No Name a ti ne volis u2?ja mnogo volim ceo the walkabouts - satisfied mind.
Ras Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 a ti ne volis u2?otkud ti to? :) volim, selektivno i u strogo kontrolisanim količinamaja mnogo volim ceo the walkabouts - satisfied mind.to je odličan album
Recommended Posts