roksi Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) (r&b, ne bas disko) Edited October 18, 2017 by roksi
aram Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kaveradzije, zna li iko ijednu obradu She brings the Rain? Prosto mi je neverovatno da to niko nije obradio, ma koliko perfektna bila u originalu...
maheem Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kaveradzije, zna li iko ijednu obradu She brings the Rain? Prosto mi je neverovatno da to niko nije obradio, ma koliko perfektna bila u originalu... Znam za tri obrade: The Grip Weeds, Kendra Smith i Povo. Povo je ne tako dobra jazz obrada, Kendra Smith je ok, niš posebno, a the grip weeds nisam čuo
Parsons Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 benjamin gibbard je obradio ceo bandwagonesque, album toliko dobar da niko ne moze da ga upropasti
holden kolfild Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 ben je uspeo da zivi moj decacki san, obradio tinejdzere, svirao sa farrarom. ot:
beyoncé Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 david byrne, lijadu sisters, money mark i još neki se zezaju ostatku dana laku noć
Recommended Posts