Gonzo Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) nisam našao ništa slično pa da otvorim. topik za obrade poznatih i manje poznatih hitova, uspešne i neuspešne.konkretan povod je bizarna obrada b.sabbathovog iron man-a ni manje ni više nego od strane cardigansa koju sam malopre čuo kasnije ću da prijavim i nešto od mojih favorita. Edited January 3, 2008 by Maistor Link to comment
Mp40 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 ja mislio omoti pa se obradovo... Link to comment
Gonzo Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 ja mislio omoti pa se obradovo...e i to je dobro, otvaraj topić Link to comment
morgana Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 perturbazione - portami via di qua sto male, simpaticna obrada ljigavih belle and sebastian i njhove get me away from here, i'm dying Link to comment
bios Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 e i to je dobro, otvaraj topićOtvaraj topić, otvaraj topić! I ja isti zajeb. Link to comment
Bustin Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Heartbeatsorginal: The Kniferemake: Jose Gonzales Link to comment
Gonzo Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 kad već slušam. muscle and hate - let your body learn (xp8 mix)original nitzer ebb Link to comment
Chivo D'Arbo Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Jedan big time classic: Seven Nation Army (WS, koje inace srednje obozavam, ali - ovo im se omaklo!), obradjen od strane Nostalgia 77. Zvuci kao original covera Wichita... 1 Link to comment
ToniAdams Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 nista ogavno nisam cuo kao sto su lemonhedsi koji pevaju My Name Is Luka suzan vege. Link to comment
Mp40 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 (edited) nista ogavno nisam cuo kao sto su lemonhedsi koji pevaju My Name Is Luka suzan vege.Boze! Pa ti i ja se ne bismo slozili ni da je sad 4. januar...Obrade BOLJE od originala:Echo and the bunnymen - People are strange (doors)Damned - Alone again or (Love)Stiff Little Fingers - It doesn't make it alright (Specials)Manic street preachers - we're all bourgeoise now (McCarthy)Psychotic Youth - Everytime you walk in the room (Jackie DeShannon )Blondie - I see no evil (Television)Social Distortion - Under my thumb (Rolling stones)ima jos... Edited January 4, 2008 by Mp40 Link to comment
Sumo22 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Obrade BOLJE od originala: The Stranglers - Walk on by (Burt Bacharach) Japan - Second that emotion (Smokey Robinson) Link to comment
ToniAdams Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 (edited) skoro vasceli cashov opus obrada ide u kategoriju 'boljih od originala'!mp40, za divno cudo, slazem se za veci deo obrada sa spiska, osim za the specials, naravno.iako mnogo volem SLF Edited January 4, 2008 by ToniAdams Link to comment
bios Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Working Class Hero kad sviraju Manic Srtreet Preachers mi dođe kao melem za uši nakon one bljuvotine od Grindeja što se ne skida sa VH1. A i original je bljuc. Link to comment
Mp40 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Working Class Hero kad sviraju Manic Srtreet Preachers mi dođe kao melem za uši nakon one bljuvotine od Grindeja što se ne skida sa VH1. A i original je bljuc.Jes vala! A ni Mariane Faithful se nije pokazala... Link to comment
bushmaster Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Boze! Pa ti i ja se ne bismo slozili ni da je sad 4. januar...Obrade BOLJE od originala:Echo and the bunnymen - People are strange (doors)Damned - Alone again or (Love)Stiff Little Fingers - It doesn't make it alright (Specials)Manic street preachers - we're all bourgeoise now (McCarthy)Psychotic Youth - Everytime you walk in the room (Jackie DeShannon )Blondie - I see no evil (Television)Social Distortion - Under my thumb (Rolling stones)ima jos...Hehe, neverovatno ali istinito - dok citam ovaj topic u ofisu slusamo upravo Psychotic Youth - Everytime you walk in the room ... Link to comment
Recommended Posts