Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 15/16

Featured Replies

Е, јесте, хвала!

Још једна ствар, чисто да вам омогућим наставак приче о вашим геј клубовима. Како је Антонио истроловао Клопа! :lolol: Од 5:30...

• Replies 16.6k
  • Views 766.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D

Edited by MiddleClass

Po kojim forumima? 

Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D

ovo primera, a Premijer liga istice ove sezone.

Vodeći sportski kanal u regionu, Sportklub, i španska Primera nastavljaju saradnju i naredne tri sezone.   06-08-2015

Edited by radnik

Nedobog

Kafedelmontenegro :D

Jel istice ove sezone?

da

priča™ se i na PPP na temi mediji u srbiji

Pa ono, ako SK izgubi PL, mogu slobodno da se odjavim sa SBB-a. Na TV-u fakticki nista drugo ni ne gledam, a imam puno jeftinije varijante za net. Jbg. Onda konsultujem one koji znaju kako da lepo gledam tekme na Sky-u :D

Nevolja je sto su kablovski operateri mahom teritorijalno rasporedjeni, pa na drugu kablovsku bas i ne mozes, jedino da kupis risiver i ujutro gledas Vucicevica kako gostuje, a uvece Vucicevica kako hostuje. Ili Olju Jovicevic, kako ko voli...

Ma ne bi mi palo na pamet da telekomu placam bilo sta u zivotu. Uspesno ih izbegavam za sve zivo ceo zivot. Nego u tom slucaju net pa polako..

S'land poslao ponudu za Kirchhoff-a.

Siti navodno nudi 55m za Sanea iz S04.

Nedobog

+1

Изгледа да смо завршили довођење Сема Бајрама из Лидса.

Byram mubarek olsun! :) Znaci, vracate nam Jenka da zamijeni odlazeceg Debuchyja?

Elem, Arsenal vratio Gnabryja sa posudbe. Ispravno, ne znam koji je kurac bio Wengeru da ga salje u ruke mesaru sa kacketom.

Borussijin Watzke osjetio potrebu da se javi oko Aubameyanga i da kaze da ce biti Borussije i bez PEA-e. Meni je i dalje izglednije da ce ga kupiti City-Chelsea-Liverpool-United nego mi™. Moze igrati CL, a svaki od pobrojanih klubova ima svoje adute (uglavnom mislim na lovu).

Danas procitah da je Jesus Navas dao 1 gol u 81 nastupu u svim takmicenjima. :mellow: Mislim da i Begovic ima slican ucinak.

Byram mubarek olsun! :)

Sam alaikum!