Прслин Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Е, јесте, хвала! Још једна ствар, чисто да вам омогућим наставак приче о вашим геј клубовима. Како је Антонио истроловао Клопа! Од 5:30...
MiddleClass Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 (edited) Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D Edited January 4, 2016 by MiddleClass
radnik Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 (edited) Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D ovo primera, a Premijer liga istice ove sezone. Vodeći sportski kanal u regionu, Sportklub, i španska Primera nastavljaju saradnju i naredne tri sezone. 06-08-2015 Edited January 4, 2016 by radnik
MancMellow Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D Nedobog
MiddleClass Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Kafedelmontenegro :D Jel istice ove sezone?
Lezilebovich Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 priča se i na PPP na temi mediji u srbiji
MancMellow Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Pa ono, ako SK izgubi PL, mogu slobodno da se odjavim sa SBB-a. Na TV-u fakticki nista drugo ni ne gledam, a imam puno jeftinije varijante za net. Jbg. Onda konsultujem one koji znaju kako da lepo gledam tekme na Sky-u :D
Malvo Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Nevolja je sto su kablovski operateri mahom teritorijalno rasporedjeni, pa na drugu kablovsku bas i ne mozes, jedino da kupis risiver i ujutro gledas Vucicevica kako gostuje, a uvece Vucicevica kako hostuje. Ili Olju Jovicevic, kako ko voli...
MancMellow Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ma ne bi mi palo na pamet da telekomu placam bilo sta u zivotu. Uspesno ih izbegavam za sve zivo ceo zivot. Nego u tom slucaju net pa polako..
Strahan Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 S'land poslao ponudu za Kirchhoff-a. Siti navodno nudi 55m za Sanea iz S04.
ArleKino Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Изгледа да смо завршили довођење Сема Бајрама из Лидса. Byram mubarek olsun! :) Znaci, vracate nam Jenka da zamijeni odlazeceg Debuchyja? Elem, Arsenal vratio Gnabryja sa posudbe. Ispravno, ne znam koji je kurac bio Wengeru da ga salje u ruke mesaru sa kacketom. Borussijin Watzke osjetio potrebu da se javi oko Aubameyanga i da kaze da ce biti Borussije i bez PEA-e. Meni je i dalje izglednije da ce ga kupiti City-Chelsea-Liverpool-United nego mi. Moze igrati CL, a svaki od pobrojanih klubova ima svoje adute (uglavnom mislim na lovu). Danas procitah da je Jesus Navas dao 1 gol u 81 nastupu u svim takmicenjima. Mislim da i Begovic ima slican ucinak.
Recommended Posts