January 4, 20169 yr Е, јесте, хвала! Још једна ствар, чисто да вам омогућим наставак приче о вашим геј клубовима. Како је Антонио истроловао Клопа! Од 5:30...
January 4, 20169 yr Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D Edited January 4, 20169 yr by MiddleClass
January 4, 20169 yr On 4. 1. 2016. at 11:14, MiddleClass said: Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D ovo primera, a Premijer liga istice ove sezone. Quote Vodeći sportski kanal u regionu, Sportklub, i španska Primera nastavljaju saradnju i naredne tri sezone. 06-08-2015 Edited January 4, 20169 yr by radnik
January 4, 20169 yr On 4. 1. 2016. at 11:14, MiddleClass said: Jel ove godine istice sk-u za engleze? Prica se po forumima da se epl seli na arene. :D Nedobog
January 4, 20169 yr Pa ono, ako SK izgubi PL, mogu slobodno da se odjavim sa SBB-a. Na TV-u fakticki nista drugo ni ne gledam, a imam puno jeftinije varijante za net. Jbg. Onda konsultujem one koji znaju kako da lepo gledam tekme na Sky-u :D
January 4, 20169 yr Nevolja je sto su kablovski operateri mahom teritorijalno rasporedjeni, pa na drugu kablovsku bas i ne mozes, jedino da kupis risiver i ujutro gledas Vucicevica kako gostuje, a uvece Vucicevica kako hostuje. Ili Olju Jovicevic, kako ko voli...
January 4, 20169 yr Ma ne bi mi palo na pamet da telekomu placam bilo sta u zivotu. Uspesno ih izbegavam za sve zivo ceo zivot. Nego u tom slucaju net pa polako..
January 4, 20169 yr On 4. 1. 2016. at 9:58, Прслин said: Изгледа да смо завршили довођење Сема Бајрама из Лидса. Byram mubarek olsun! :) Znaci, vracate nam Jenka da zamijeni odlazeceg Debuchyja? Elem, Arsenal vratio Gnabryja sa posudbe. Ispravno, ne znam koji je kurac bio Wengeru da ga salje u ruke mesaru sa kacketom. Borussijin Watzke osjetio potrebu da se javi oko Aubameyanga i da kaze da ce biti Borussije i bez PEA-e. Meni je i dalje izglednije da ce ga kupiti City-Chelsea-Liverpool-United nego mi. Moze igrati CL, a svaki od pobrojanih klubova ima svoje adute (uglavnom mislim na lovu). Danas procitah da je Jesus Navas dao 1 gol u 81 nastupu u svim takmicenjima. Mislim da i Begovic ima slican ucinak.