MiddleClass Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Dobro je. Uplasio sam se da Arsenal osvaja...
Meazza Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Mda, jedino iznenadjenje Junajted, sve ostalo ocekivano...
Babu Bhatt Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 LVG je kupio minimum sezonu do kraja :D via Tapatalk
MancMellow Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 LVG je kupio minimum sezonu do kraja :D via Tapatalk zavisi. sad nam idu nimalo lake dve utakmice. ove lake smo proćerdali
ArleKino Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 I Arsenal i City odigrali šampionski - nekvalitetnom igrom uzeli bodove. City ima lakši raspored do kraja, ali sa odbranom kakvu City igra nema laganih utakmica. Liverpulski klubovi će igrati bitnu ulogu u toj borbi - u idućem kolu City dočekuje Everton, a Arsenal putuje kod Kloppa. Oxlade-Chamberlain je još jednom pokazao da je "talentovani engleski fudbaler" = "simpatični portugalski fudbaler" = "drveni šporet". Joel Campbell je za njega Robert Pires.
Moća Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Ox je danas zasrao sve sto je mogao. A taman sam se ponadao posle onog Komjuniti silda da ce da razbije ove sezone a on samo muva bez glave.
ArleKino Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Ox je danas zasrao sve sto je mogao. A taman sam se ponadao posle onog Komjuniti silda da ce da razbije ove sezone a on samo muva bez glave. Pravi vo.
MiddleClass Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Srecom po Klopa u cempionsip je stigao Bata Jokan pa ce on biti glavni predmet sprdnje u Engleskoj.
Lezilebovich Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 I Jokan prati trenerske veličine i igra na posed (62% : 38% ), ali nije uspeo doći do boda :(
Recommended Posts