Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Ja sam čitao da smo bili zainteresovani, ali nisam pratio, skoncentrisao sam se na ove vlažne snove tipa Nolito, Lakazet, Miču Bačušai ( kako god da se čita ) 

nordtveit i feghouli za dzabe, di ces bolje free transfere. odlican mercato za west ham do sada.

Kako misliš da će se Feguli uklopiti sa Antoniom. Meni deluje kao da će se međusobno gušiti.

Radi Bilic odlican posao

Bio sam skeptican kad je dosao

Feguli sjajno pojacanje

Kako misliš da će se Feguli uklopiti sa Antoniom. Meni deluje kao da će se međusobno gušiti.

bitno je da bilic ima dubinu u timu i da moze da kombinuje, bice dosta utakmica nastupajuce sezone. 2 kvalitetna i probojna krila su uvek dobrodosla, a alzirac moze i kao zamena za payeta ili lanzinija kad nas sasecu standardne povrede.

feghouli postao cekicar. free transfer

znaci ode paja u celzi.

• Author

znaci ode paja u celzi.

nah. wh navodno trazi 60-70 miliona.

mi smo bili zainteresovani za njega 2011. ali nije doslo do transfera. mozda i bolje po njega.

davno su prosli dani kad je west ham jeftino prodavao svoje najbolje igrace.

jos mi je zao zbog joea colea, defoea, carricka i ostatka ekipe ali david sullivan nije jbn terrence brown.

• Author

ibrahimovic i zvanicno u unitedu posle eura.

:Hail:

Bajern u igri za Zlatana :D E kad sam pricao da je to najlogicniji transfer ikada, bar sa Ibrine pozicije... Zicer.

ne verujem da ce dovoditi ibru, ne uklapa se u nacin rada bajerna

Edited by Ugo

Cavani nije medju 5 najboljih u Evropi. Mozda medju 10, Higuain nivo.

:lol:

I + :lol:

Cuj, "Iguain nivo". Komplimentcina za Urugvajca.

Sta je lose rekao? Bolji su od Kavanija i Iguaina: Suarez, Nejmar, Ibra, Benzema, Miler, Leva... eto vam 6 igraca. Dakle nisu u 5, ali su u 10.

Castio sam vas Runalda i Mesija.

Edited by MiddleClass

• Author

;D