Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

Sto se Zlatana tice (sto je jos uvek daleko od izvesnog), kapiram da je rezon da se napravi quick fix na sezonu/dve, da se vrati u top 4, mozda priblizi borbi za titulu pa ce se videti sta dalje. Mozda i da Rashford malo sazri uz njega. Svakako je proveren golgeter neophodan ovom timu, a na trzistu ih trenutno i nema bas na izvolte. Ne znam samo kako ce se on snaci u timu koji je daleko od dominantnog vs ostatak lige...

To je to.

I naravno da bi Zlatan bio vrhunsko pojačanje za bilo koju ekipu. 

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zlatan će biti pun pogodak ako shvati da više nije u Ligue 1 i da umesto egzibicionizma (makar i opravdanog) mora da demonstrira surovo rudarenje i timski rad da bi Munčester bio konkurentan za top4. Ako misli da će lagano tovariti Svonsije i Hulove kao što je to radio Lorienima i Bastijama onda mu je bolje da ne dolazi.

Posted

Ko je d fak Eric Bailly iz Viljareala? Navodno je na lekarskim u Utd... :unsure:

Posted (edited)

Drugi strelac lige prvi golgeter šampiona, šta tu ima nejasno?

Pa to sto mislim da nece ponoviti ovu sezonu vise nikada. Prvu sezonu PL dao je 5 golova na 34 tekme. Mislim da ce najbitnija stvar za njega biti izbor kluba tj. ko ce igrati iza njega (ili ne daj bobe da bude drugi spic u nekom od top 4 kluba).

edit: @ ducca

Stoper, klinac, nisam se bas nageldao Viljareala, ali je bio dobar u kombinaciji sa Ruizom. Ipak nadam se da nam™ on nije prvi pik za par Smolingu. Malo pismeniji od Zume, meni slican njemu.

Edited by John Coltrane
Posted

United aktivirao Baillyjevu klauzulu, 40 miliona eura. Stoper Villarreala.

Posted

Ko je d fak Eric Bailly iz Viljareala? Navodno je na lekarskim u Utd... :unsure:

Možda ga znaš kao Bertranda? Slonovačanac™, sa njim je Villareal OK delovao protiv LFC u prvom meču, ali krajem utakmice se povredio pa je propustio revanš na Anfieldu (odmah primili tri komada jer mu je rezerva bila tragična).

Posted

jab' dao sve staridze, bentekare, oridjidjidjije i ostale navalnike za jednog lakazeta. mislim da bi on idealno seo nemackom nam treneru

Posted (edited)

jab' dao sve staridze, bentekare, oridjidjidjije i ostale navalnike za jednog lakazeta. mislim da bi on idealno seo nemackom nam treneru

ja bih eventualno dao Bentekaru ali mislim da nam je napad najmanji problem

edit: zakuvava se oko Hektora, moguće i da je završen. Nisam ga gledao, ali starter u reprezentaciji svetskog prvaka zvuči više nego zadovoljajuće  :fantom:

Edited by copkillah
Posted

Nisam ga gledao, ali starter u reprezentaciji svetskog prvaka zvuči više nego zadovoljajuće :fantom:

Posaljem ti Mertesackera za Coutinha, ipak je Njemacka ubila Brazil 7:1. :p

Posted

Posaljem ti Mertesackera za Coutinha, ipak je Njemacka ubila Brazil 7:1. :P

Pa to zato što nije bilo Kutinja  :fantom:

Posted

40 miliona za onog anonimusa a willian je koliko bese 20-25 miliona :lol:

Posted

40 miliona za onog anonimusa a willian je koliko bese 20-25 miliona :lol:

Ovo je samo 31 milion u nasoj™ valuti, 40 miliona je u valuti tamnice naroda™. :fantom:

Posted

Evo Giroud upravo poslao poruku AV-u.

Posted

Žiru će realno da opere evropsko, a profini nek vide šta će :fantom:

Posted

Evo Giroud upravo poslao poruku AV-u.

Nataknem ga na kurac. Gdje je bio u trecoj cetvrtini prvenstva (isto pitanje i za 2013-14) kad je Arsenal ostao bez titule?

Lako je Spancima™ zabijati.