Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

^Ja sam bio dok nije propo, ne bežim od rużne prošlosti :(

Edited by Ruxin

Igraci povezivani sa Arsenalom:

Ricardo Rodriguez, Ben Chilwell, Alvaro Morata, Zlatan Ibrahimovic, Jamie Vardy, Daniel Sturridge, Gonzalo Higuain, Mauro Icardi, Karim Benzema, Isco, Julian Weigl, N'Golo Kante, Henrikh Mkhitaryan, Riyad Mahrez, Rob Holding.

Mahom igrači povezani sa bar još pet klubova. Čak i do juče izvesni Koulibaly sad se dovodi u vezu sa još dva engleska kluba jbg

:D

OK, sad ozbiljno, ne liči na Profu da dovodi takve igrače. Prvo, nije Francuz. Drugo, previše je mator.

Cech, Debuchy, Monreal, Podolski, Arteta...odavno je on napustio politiku insistiranja na deci

Totenham igra CL na Wembliju.

Glupa odluka. Veći teren, drugačiji vajb, ako 4 boda iznesu odatle da se šutaju u dupe od sreće. Polakomilo se to na pare od ulaznica.

To je to momci, utakmica sezone, dan koji smo svi čekali.

Čarobnjaci iz hala protiv velikana šefilda. Tigrovi protiv sova. Jorkšir protiv drugog jorkšira. Egipatski ostrvljani protiv tajlandskih ostrvljana. Sone aluko protiv atdhe nuhiua.

Uživajmo, posle 20:00 nema dobrog fudbala do avgusta

Nuhiu je postao debela prasica i kao takav se koristi samo sa klupe, kada treba makljati protivnika i finišu. Hooper će startovati.

Nije toliko bitno, atdhe nuhiu je stanje duha :fantom:

• Author

atdhe? roditelji su sigurno voleli streamove

idemo, wednesday.

jbt, sad kontam da su ljudi poslednji put bili u premiershipu kad se omiljena liga prenosila na BK.

I ja sam svim srcem uz Sove. 

Zar to niste znali još od prvog mandata u Čelsiju?

Ne vala. Ali milo mi je...

Ako me primaju pridruzujem se sektasima dok je Specijalni za kormilom.

Ovo k'o da se u Sefildu igra

Jes šefild daleko kulja ekipa

Umalo gol za Hal, posle poklonjenog kornera

Umalo gol za Hal, posle poklonjenog kornera

Ovo je, jebi ga, bio penal...