Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 15/16

Featured Replies

Rafa ispao, inače bi svi bili tu :(

• Replies 16.6k
  • Views 765.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

zar ne ide Pelegrini u Everton?

zar ne ide Pelegrini u Everton?

ne verujem. tamo bi trebalo da bude holandska ekipa. de bur, overmars i drugari

Zaboravio sam da je Conte završena priča, praštajte.

Znači on, i još Koeman, i daobog De Boer u Evertonu. Kakva koncentracija struke™, svit džizs...

ne verujem. tamo bi trebalo da bude holandska ekipa. de bur, overmars i drugari

Kad se dohvate Stouk i Everton, da pokazu jedni drugima ko je Barselona!

Overmars je u De Boerovom štabu? Ja sam tog čoveka brutalno gotivio dok je igrao.

saradjivali su u ajaksu 5 sezona. overmars bi trebalo da bude director of football

Edited by Ugo

Zaboravio sam da je Conte završena priča, praštajte.

Znači on, i još Koeman, i daobog De Boer u Evertonu. Kakva koncentracija struke™, svit džizs...

I nula Engleza medj njima :D

Brutalna sezona u najavi.

ludi alardajs valjda ostaje kao poslednji mohikanac. jedva cekam da opet uzme murinju bod, i da krene da mu se ruga u facu

Pa i Venger je stekao UK drzavljanstvo valjda :fantom:

A Pardiola?

Brutalna sezona u najavi.

Nisam baš siguran.

Nekoliko ozbiljnih problema postoji. Pre svega, ovo je post EP, ali i post CA sezona, ključni igrači su umorniji i predsezona je kraća. Ne bi to bio preveliki problem da tri tima iz vrha nisu promenila trenere, a i filozofiju igre. Možda čak i veći problem je količina transfera koju trebaju da obave određeni top timovi. Dok Arsenal, Tottenham i delimično Chelsea ne trebaju puno toga da menjaju, City, United i Liverpool moraju da menjaju ozbiljno svoje timove. City je pomalo istrošen, United nema kvalitet, a o Liverpoolu da ne govorimo. Sve to treba uigrati, prilagoditi i transfere pogoditi.

Da Wenger nije cicija, on je trebao već u protekloj sezoni da bude prvak, s obzirom na raspad Chelsea i City-ja. Iz današnje perspektive Arsenal deluje kao tim koji treba najmanje toga da uradi u prelaznom roku i u pripremi sezone, ali...

De Boer će se zajebati ako pređe u Everton.

Edited by Nemanja Posrbica

Posrbice nas engleze ne zanima kvalitet fudbala, no kvalitetna krljačina :fantom:

Sezona će biti 1 spektakl, kako god da okreneš. I to je jedino bitno  -_-

Edited by Ruxin

Nisam baš siguran.

Nekoliko ozbiljnih problema postoji. Pre svega, ovo je post EP, ali i post CA sezona, ključni igrači su umorniji i predsezona je kraća. Ne bi to bio preveliki problem da tri tima iz vrha nisu promenila trenere, a i filozofiju igre. Možda čak i veći problem je količina transfera koju trebaju da obave određeni top timovi. Dok Arsenal, Tottenham i delimično Chelsea ne trebaju puno toga da menjaju, City, United i Liverpool moraju da menjaju ozbiljno svoje timove. City je pomalo istrošen, United nema kvalitet, a o Liverpoolu da ne govorimo. Sve to treba uigrati, prilagoditi i transfere pogoditi.

Da Wenger nije cicija, on je trebao već u protekloj sezoni da bude prvak, s obzirom na raspad Chelsea i City-ja. Iz današnje perspektive Arsenal deluje kao tim koji treba najmanje toga da uradi u prelaznom roku i u pripremi sezone, ali...

De Boer će se zajebati ako pređe u Everton.

Slažem se sa svime, samo posmatram to iz drugog ugla. Od 4 velika tima očekujem ozbiljan upgrade u odnosu na prošlu godinu, Mančesterovci jer su dobili sa klasu bolje trenere, od Poola jer će Klop imati fore da sklopi tim po svojoj volji, i od Čelzija jer je ono od prošle godine bilo nerealno loše. Na to sve dodaš Spurse koji su maltene spremni za titulu i Arsenal kome treba malo dopune.

To je 6 ozbiljnih ekipa, neka klikne sve što treba za 4 od njih to je opet jaka i luda sezona.