Pokojni Ruxin Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Lol, pa pre će lester da ponovi poduhvat nego...
Muwan Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 (edited) Ako ima kosmičke pravde doći će Vardy u Arsenal, pa da svi oni njegovi odglumljeni penali i šabanska iniciranja kontakta naprasno postanu školski primeri čistih jedanaesteraca kod kojih će sudija obavezno isključiti protivničkog igrača ako nije Rajlijeva prodana duša Edited May 28, 2016 by beowl
ArleKino Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Vardy? Baš Wengerov tip igrača. Slazem se. Dajverski rasista bi se ipak bolje snasao pod Terryjevom kapitenskom palicom. @beowl - u Arsenalu bi Vardyjevo sabanisanje bilo dvostruko kaznjeno od Rileyeve mafije tako da tih hipotetickih jedanaesteraca ne bi ni bilo. A mozda bi Profa trazio da se ponovi utakmica zbog neregularnog gola koji damo, presedan za takvo nesto postoji.
Muwan Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 :D OK, sad ozbiljno, ne liči na Profu da dovodi takve igrače. Prvo, nije Francuz. Drugo, previše je mator. I treće, specijalnost mu je penetracija i izbegavanje ofsajda a kod Profe bi mu zadatak bio da iz peterca ubaci loptu u prazan gol nakon što Özil i Alexis sve predriblaju po tri puta.
grunt Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Bilo bi ekstra kada bi Murinjo umesto Žbunokosog instalirao Williana, trebalo bi da može da ga dobije za 20-25m. ahhahha ma dzabe ce ga dovesti i doci ce i Humels i Rojs za 16 miliona Ja sam mislio da je nasa™ baza navijaca® u bunilu, ali sekta preceruje.
Pokojni Ruxin Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Zar ne beše beowl od onih zabludelih arleovih romantika? Ali sekta jes u bunilu, stoji
Muwan Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Zar ne beše beowl od onih zabludelih arleovih romantika? Ali sekta jes u bunilu, stoji Beowl je zakleta sovuljaga, samo sam izrazio 1 mišljenje glede munčestera. I ne vidim zašto bi Willian morao da košta 50 miliona.
Muwan Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Mislio sam od velikih klubova Wednesday je treći najstariji klub u Engleskoj (samim tim i na svetu) i pobednik prvog ligaškog takmičenja ikada odigranog. To spada u one male stvari koje ne mogu da se kupe petrodolarima A kada su velikani u pitanju, OK je Arsenal ali je Žozara još više OK. Njemu bih okrenuo ledja samo ako bi otišao u Liverpul.
MiddleClass Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 (edited) Beowle i ti se pridruzujes sektasima? :ziga: Edited May 28, 2016 by MiddleClass
Muwan Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Naravno da ne. Ali mi ove sezone posle duže vremena neće biti odvratni.
Weenie Pooh Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Ali ipak si jedan od Žosektaša, OK. Upisano, da se zna ko će prvi uza zid come the revolution -_-
Recommended Posts