Strahan Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 zar ne ide Pelegrini u Everton? ne verujem. tamo bi trebalo da bude holandska ekipa. de bur, overmars i drugari
Muwan Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Zaboravio sam da je Conte završena priča, praštajte. Znači on, i još Koeman, i daobog De Boer u Evertonu. Kakva koncentracija struke, svit džizs...
Malvo Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ne verujem. tamo bi trebalo da bude holandska ekipa. de bur, overmars i drugari Kad se dohvate Stouk i Everton, da pokazu jedni drugima ko je Barselona!
Muwan Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Overmars je u De Boerovom štabu? Ja sam tog čoveka brutalno gotivio dok je igrao.
Strahan Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) saradjivali su u ajaksu 5 sezona. overmars bi trebalo da bude director of football Edited May 27, 2016 by Ugo
John Coltrane Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 http://www.manutd.com/en/Welcome-Jose/Welcome-Jose-News-and-Features/2016/May/video-jose-mourinho-speaks-to-mutv-first-time-since-becoming-manchester-united-manager.aspx
goofs Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Zaboravio sam da je Conte završena priča, praštajte. Znači on, i još Koeman, i daobog De Boer u Evertonu. Kakva koncentracija struke, svit džizs... I nula Engleza medj njima :D Brutalna sezona u najavi.
Nikodije Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ludi alardajs valjda ostaje kao poslednji mohikanac. jedva cekam da opet uzme murinju bod, i da krene da mu se ruga u facu
Nemanja Posrbica Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) Brutalna sezona u najavi. Nisam baš siguran. Nekoliko ozbiljnih problema postoji. Pre svega, ovo je post EP, ali i post CA sezona, ključni igrači su umorniji i predsezona je kraća. Ne bi to bio preveliki problem da tri tima iz vrha nisu promenila trenere, a i filozofiju igre. Možda čak i veći problem je količina transfera koju trebaju da obave određeni top timovi. Dok Arsenal, Tottenham i delimično Chelsea ne trebaju puno toga da menjaju, City, United i Liverpool moraju da menjaju ozbiljno svoje timove. City je pomalo istrošen, United nema kvalitet, a o Liverpoolu da ne govorimo. Sve to treba uigrati, prilagoditi i transfere pogoditi. Da Wenger nije cicija, on je trebao već u protekloj sezoni da bude prvak, s obzirom na raspad Chelsea i City-ja. Iz današnje perspektive Arsenal deluje kao tim koji treba najmanje toga da uradi u prelaznom roku i u pripremi sezone, ali... De Boer će se zajebati ako pređe u Everton. Edited May 27, 2016 by Nemanja Posrbica
Pokojni Ruxin Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) Posrbice nas engleze ne zanima kvalitet fudbala, no kvalitetna krljačina Sezona će biti 1 spektakl, kako god da okreneš. I to je jedino bitno -_- Edited May 27, 2016 by Ruxin
goofs Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Nisam baš siguran. Nekoliko ozbiljnih problema postoji. Pre svega, ovo je post EP, ali i post CA sezona, ključni igrači su umorniji i predsezona je kraća. Ne bi to bio preveliki problem da tri tima iz vrha nisu promenila trenere, a i filozofiju igre. Možda čak i veći problem je količina transfera koju trebaju da obave određeni top timovi. Dok Arsenal, Tottenham i delimično Chelsea ne trebaju puno toga da menjaju, City, United i Liverpool moraju da menjaju ozbiljno svoje timove. City je pomalo istrošen, United nema kvalitet, a o Liverpoolu da ne govorimo. Sve to treba uigrati, prilagoditi i transfere pogoditi. Da Wenger nije cicija, on je trebao već u protekloj sezoni da bude prvak, s obzirom na raspad Chelsea i City-ja. Iz današnje perspektive Arsenal deluje kao tim koji treba najmanje toga da uradi u prelaznom roku i u pripremi sezone, ali... De Boer će se zajebati ako pređe u Everton. Slažem se sa svime, samo posmatram to iz drugog ugla. Od 4 velika tima očekujem ozbiljan upgrade u odnosu na prošlu godinu, Mančesterovci jer su dobili sa klasu bolje trenere, od Poola jer će Klop imati fore da sklopi tim po svojoj volji, i od Čelzija jer je ono od prošle godine bilo nerealno loše. Na to sve dodaš Spurse koji su maltene spremni za titulu i Arsenal kome treba malo dopune. To je 6 ozbiljnih ekipa, neka klikne sve što treba za 4 od njih to je opet jaka i luda sezona.
Recommended Posts