May 26, 20168 yr Zlatko CF levo Marsial desno Mefis MMW. Imam neki spurius da ce preporoditi Holandeza. Zar nije memfis klasičan ulazač u sredinu (inside forward)? Nema šanse da ga murinjo stavi na desno krilo edit - jel ste ikada probali memfisa u špicu i zašto niste? Edited May 26, 20168 yr by Ruxin
May 26, 20168 yr Cestitke sektasima. Drago mi je sto je Mou dosao u United- volim kad se dva zla nadju na jednom mestu
May 26, 20168 yr Današnja Ako nije fotošop čovek se zbilja preporodio i dolazi nikad odlučniji da sa svima brutalno opšti.
May 26, 20168 yr -1000 kako neki klub može da bude odvratniji od liverpula, arsenala, midlzbroa i njuke?
May 26, 20168 yr Žašto liverpul? Simpatični luzeri with delusions of grandeur A za arsenal me prosto čudi da izazivu bilo kakvu reakciju, a kamoli tako jaku. To je klub koji tek eto tako postoji....ne znamo tačno koja mu je poenta, ali definitivno nije u pitanju osvajanje trofeja
May 26, 20168 yr Cestitke sektasima. Drago mi je sto je Mou dosao u United- volim kad se dva zla nadju na jednom mestu Tri. BREAKING NEWS: Manchester United sign Diego Costa from Chelsea FC for an undisclosed fee. More to follow...
May 26, 20168 yr A kad sam malo pre širio ljubav ti nas zavađo nekim fotošopovima :( Edited May 26, 20168 yr by Ruxin
May 26, 20168 yr kako neki klub može da bude odvratniji od liverpula, arsenala, midlzbroa i njuke? Njooka je OK a Nersenal tolerabilan. Za ostalo +2000.
May 26, 20168 yr A kad sam malo pre širio ljubav ti nas zavađaš nekim fotošopovima :( Moje je da kvarim koliko je u mojoj moci.
May 26, 20168 yr Žašto liverpul? Simpatični luzeri with delusions of grandeur A za arsenal me prosto čudi da izazivu bilo kakvu reakciju, a kamoli tako jaku. To je klub koji tek eto tako postoji....ne znamo tačno koja mu je poenta, ali definitivno nije u pitanju osvajanje trofeja Moguće je da si u pravu, kad malo razmislim… ovo za Livpro me drži od osamdesetih i onog masovnog bandwagona kad su svi krenuli da navijaju za njih. Arsenal je Debelov™ KKP, samo bez trofeja i batina, patetične plačipičke kojima je uvek neko drugi kriv za sve što ih snađe. Ok, gledaću da revidiram malo, javljam se sa rezultatima. A upao i ovaj španski patuljak što valja polovnu ljubav na plaži, ček da se sklonim.
May 26, 20168 yr Zar nije memfis klasičan ulazač u sredinu (inside forward)? Nema šanse da ga murinjo stavi na desno krilo edit - jel ste ikada probali memfisa u špicu i zašto niste? IF je po potrebi, tj. nuzdi. Ako ne probije "na brzo trcanje" onda pali plan B i ide unutra. Kod nas se bas i nije proslavio kao IF, pa ja prizeljkujem AMR winger. A za spica me cudi obzirom koliko je LVG kuburio sa spicevima i obzirom da je cak i Jangu dao sansu u spicu. Jednom je poceo kao najistureniji (sa Matom, Ererom i Lingardom iza) i dao gol-Votfordu.
May 26, 20168 yr jel ste ikada probali memfisa u špicu i zašto niste? A kako da dođe na red od Younga? Igrao je špica protiv Votforda u novembru. Gledaj kretanje, kao Ćićarito. https://www.youtube.com/watch?v=P3C5RFI7O-k