Pokojni Ruxin Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 (edited) Zlatko CF levo Marsial desno Mefis MMW. Imam neki spurius da ce preporoditi Holandeza. Zar nije memfis klasičan ulazač u sredinu (inside forward)? Nema šanse da ga murinjo stavi na desno krilo edit - jel ste ikada probali memfisa u špicu i zašto niste? Edited May 26, 2016 by Ruxin
Kanzas siti zez Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Cestitke sektasima. Drago mi je sto je Mou dosao u United- volim kad se dva zla nadju na jednom mestu
Muwan Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Današnja Ako nije fotošop čovek se zbilja preporodio i dolazi nikad odlučniji da sa svima brutalno opšti.
SleeperSleep Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 najodvratniji trener u najodvratniji klub. primereno.
Pokojni Ruxin Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 najodvratniji bivši trener u najodvratniji bivši klub. primereno. +1
ljakse Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 -1000 kako neki klub može da bude odvratniji od liverpula, arsenala, midlzbroa i njuke?
Pokojni Ruxin Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Žašto liverpul? Simpatični luzeri with delusions of grandeur A za arsenal me prosto čudi da izazivu bilo kakvu reakciju, a kamoli tako jaku. To je klub koji tek eto tako postoji....ne znamo tačno koja mu je poenta, ali definitivno nije u pitanju osvajanje trofeja
ArleKino Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Cestitke sektasima. Drago mi je sto je Mou dosao u United- volim kad se dva zla nadju na jednom mestu Tri. BREAKING NEWS: Manchester United sign Diego Costa from Chelsea FC for an undisclosed fee. More to follow...
Lancia Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Sta je ovo, samo neka mrznja na topiku dzentlmenske najlige na celi svet?
Pokojni Ruxin Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 (edited) A kad sam malo pre širio ljubav ti nas zavađo nekim fotošopovima :( Edited May 26, 2016 by Ruxin
Muwan Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 kako neki klub može da bude odvratniji od liverpula, arsenala, midlzbroa i njuke? Njooka je OK a Nersenal tolerabilan. Za ostalo +2000.
Lancia Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 A kad sam malo pre širio ljubav ti nas zavađaš nekim fotošopovima :( Moje je da kvarim koliko je u mojoj moci.
ljakse Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Žašto liverpul? Simpatični luzeri with delusions of grandeur A za arsenal me prosto čudi da izazivu bilo kakvu reakciju, a kamoli tako jaku. To je klub koji tek eto tako postoji....ne znamo tačno koja mu je poenta, ali definitivno nije u pitanju osvajanje trofeja Moguće je da si u pravu, kad malo razmislim… ovo za Livpro me drži od osamdesetih i onog masovnog bandwagona kad su svi krenuli da navijaju za njih. Arsenal je Debelov™ KKP, samo bez trofeja i batina, patetične plačipičke kojima je uvek neko drugi kriv za sve što ih snađe. Ok, gledaću da revidiram malo, javljam se sa rezultatima. A upao i ovaj španski patuljak što valja polovnu ljubav na plaži, ček da se sklonim.
John Coltrane Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Zar nije memfis klasičan ulazač u sredinu (inside forward)? Nema šanse da ga murinjo stavi na desno krilo edit - jel ste ikada probali memfisa u špicu i zašto niste? IF je po potrebi, tj. nuzdi. Ako ne probije "na brzo trcanje" onda pali plan B i ide unutra. Kod nas se bas i nije proslavio kao IF, pa ja prizeljkujem AMR winger. A za spica me cudi obzirom koliko je LVG kuburio sa spicevima i obzirom da je cak i Jangu dao sansu u spicu. Jednom je poceo kao najistureniji (sa Matom, Ererom i Lingardom iza) i dao gol-Votfordu.
Gylfi Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 jel ste ikada probali memfisa u špicu i zašto niste? A kako da dođe na red od Younga? Igrao je špica protiv Votforda u novembru. Gledaj kretanje, kao Ćićarito. https://www.youtube.com/watch?v=P3C5RFI7O-k
Recommended Posts