Marcus Wulffings Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 ovo je čiken birjani iz lokala u karađorđevoj, dakle pirinađ sa komadima piletine u jakom kariju, oseća se da je iz južne azije, uz to se dobije pepsi kola i čaša jogurta zbog ljutine, mada meni nije smetalo; i to sve za 600 kinti, a ne vredi ni za 300; naravno, banč of pakistanca mandža u lokalu i kuje planove za dalje putešestvije,.. mislim da sirijci tu ne zalaze
Ryan Franco Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 a kakvo je ono u karađorđevoj preko puta geozavoda? ono pored crvene zvezde? btw kad smo kod toga, zvezda i dalje radi?
Marcus Wulffings Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 taj paki je jestiv, i dalje mislim da su im cene nabudžene, za one gadljivije najbolji izbor su razni kebabi, ja uvek ciljam na birjani; a zašto su im cene nabudžene, zašto je onaj bezvezni birjani 600 kinti, najbolje da pitamo dirigenta yoloa, on je najbolji poznavalac prilika u karađorđevoj
banatjanin Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 taj paki je jestiv, i dalje mislim da su im cene nabudžene, za one gadljivije najbolji izbor su razni kebabi, ja uvek ciljam na birjani; a zašto su im cene nabudžene, zašto je onaj bezvezni birjani 600 kinti, najbolje da pitamo dirigenta yoloa, on je najbolji poznavalac prilika u karađorđevoj nema više kebaba i nema izbora. ima birjani i korma, jagnjeća ili pileća (jagnjeća zakiva), ima onog tankog hleba, salata... i nema više piva. i tako će biti, kao kažu u samom lokalu, dok je izbeglica.
Marcus Wulffings Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 to sam i jeo, kormu, jer kebeba nije ni bilo, kaže ona riba da im nije radio roštilj, samo što nije krenuo
Recommended Posts