Jump to content
IGNORED

The Jon Spencer Blues Explosion @ Miksalište // 3. septembar 2015


alamo

Recommended Posts

SuperUho i Kino Šiška u saradnji sa Odličnim Hrčkom, Pop Depresijom i MKC Skopje predstavljaju regionalnu turneju The Jon Spencer Blues Explosion! Od 1. do 4. septembra JSBX će nastupiti u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju.

FBcover_JSBX1.jpg

 

Njujork je veliki grad, bučno mesto. Ko hoće da sluša, pored te silne buke može da pomalo čuje i muziku. Događa se nekada da je ta muzika čista buka. Njih trojica sviraju bučnu muziku ili prljavi soul, urbani bluz, kerozinski disko, bizarni pop, distorzirani hip-hop i to rade skoro četvrt veka. Njih trojica su Džon Spenser, Džuda Bauer i Rasel Timins. Većina ih zna kao The Jon Spencer Blues Explosion.
 

Posle 10 godina JSBX ponovo dolazi u Beograd i nije preterivanje reći da nas očekuje “najveći rokenrol šou na planeti”. Na koncert vas pozivaju Odličan hrčak i Pop Depresija –  uz muzičku podršku tima Kišobran/Zaokret. Datum je četvrtak 3. septembar, mesto – Miksalište, Savamala, Mostarska 5.
 

Ulaznice su dostupne na svim GIGS TIX prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i kafeu Šikarica (Skadarska 22). Karte se prodaju po promotivnoj ceni od 1800 dinara do 31. jula, od 1. avgusta ulaznica će koštati 2100 dinara, na dan koncerta 2400 dinara.
 

Gigs Tix prodajna mreža: http://gigstix.com/prodajna-mrea#bgd

JSBX promovišu svoj novi, sjajni album “Freedom Tower – No Wave Dance Party 2015“, koji počinje novu eru benda. Furiozan, haotičan, raznolik, buntovan – baš kao i duh grada koji ga je u potpunosti inspirisao – “Freedom Tower…” je omaž groznici njujorške večeri, audio slika njegove jedinstvene prirode i nezaustavljivosti. Momci kažu da njihov deseti studijski album treba da se sluša na zabavama koje traju cele noći, na piknicima, u diskotekama, protestnim skupovima… U Njujorku ima osam miliona priča koje čekaju da budu ispričane, ali je samo jedna Bluz Eksplozija. I ona dolazi u Beograd, Zagreb, Ljubljanu i Skoplje!

https://www.youtube.com/watch?v=A-UqIanlKd8

Edited by alamo
Link to comment

toniadams je reko da sam panker možete svi da plačete u ćošku  :fantom:

 

za sertifikat ti trebaju dva svedoka, a imas samo jednog, prema tome ....... nadji jos jednog

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...