malkin Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 prihvaća se! elem, kako smo ono beše rekli, neaktivni na forumu nemaju pravo nastupa u PPP takmičenjima? :fei:
LeBron Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Rekao Fei da čipove koristi isključivo kad bude igrao sa Malkinom :)
Timmi Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 rsline, nisi cul za copy paste? On ladno ono sve kuca na ruke.
malkin Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Rekao Fei da čipove koristi isključivo kad bude igrao sa Malkinom :) pffff, ne sme ovde da se javno pojavi, nego šalje druge da prenose njegove pretnje.
Прслин Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 rsline, nisi cul za copy paste? On ladno ono sve kuca na ruke. Копи пејст са скрин шота?
Bogotac Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ako moze oko tih cipova.O cemu se radi,za WC sam skapirao. Cene pojedinih igraca su sramotne.
Gylfi Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 (edited) 5 čipova: - 2 wildcarda - 3 one zanimacije severno od terena Sve može da se iskoristi po jednom u sezoni i ne može dve magije u istom gw-u. WC po jedan za oba dela sezone. EDIT: Napravio PPP Brod, javljajte se za kod. Edited July 10, 2015 by Gylfi Pleasure
malkin Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ja od gw38 ništa nisam pratio. ne znam ni ko gde igra ni ko je koga kupio ni kad počinje sezona ni ništa. i onda vidim da su onu sjajnu, jednostavnu igru upropastili cirkuskim veštačkim pravilima. i da Aguero košta 13 miliona. biće ovo najgora sezona ikada, mmw.
Bogotac Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 (edited) Kakve 2 magije u 1 gw...I kakve 3 zanimacije.Ako moze na srpskom Edited July 10, 2015 by Bogotac
Gylfi Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 (edited) Mislio sam da je jasno šta su zanimacije ako si spravio bar template tim pošto su mene odmah isprepadale, izgleda da nisi. Ono je bilo najsažetije moguće. čip=magija=zanimacija Ako moze na srpskom Chips Chips can be used to potentially enhance your team's performance during the season. Only one chip can be played in a single Gameweek. The chips available are as follows: All Out Attack Allows you to play a 2-5-3 formation in the next Gameweek. Bench Boost The points scored by your bench players in the next Gameweek are included in your total. Triple Captain Your captain points are tripled instead of doubled in the next Gameweek. Wildcard All transfers (including those already made) in the Gameweek are free of charge. The All Out Attack, Bench Boost and Triple Captain chips can each be used once a season and are played when saving your team on the my team page. They can be cancelled at anytime before the Gameweek deadline. The Wildcard chip can be used twice a season, once in the first half of the season (before 28 Dec 14:00) and once in the second half of the season. The Wildcard chip is played when confirming transfers that cost points and can't be cancelled once played. Edited July 10, 2015 by Gylfi Pleasure
Bogotac Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 (edited) Sad procitah,cekaj,ako dobro razumem,ova tri prva cipa mozes da koristis 1 u sezoni? Kad se planira pravljenje Lige 1? Edited July 10, 2015 by Bogotac
Recommended Posts