Kreator Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Slazem se. Ofanzivno smo skroz ok, trebao bi sada bandalovski umesto njega da se pritegne odbrana.
Lord Stef Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Drago mi je sto je Vlahovic resio. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
kud u maglu Simoviću Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 op cup, naš je kup igrali koliko je dovoljno, drama bi bila da ga nismo metnuli iz prekida, ma koliko se toni smejao turbulentna sezona, od evropskog sjaja do očaja u glibu kokezyne lige. al na to se valjda moramo navići dok je huligan na vlasti. hvala dranati, a nama ostaje da se dogovorimo ko će biti otvarač™ novog šampionskog topika u zdravlje sestre i braćo
Kreator Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Zasluzena pobeda. Bravo za Tomica I ekipu sasvim zasluzeno osvojen kup.Sa ovom ekipom je stvarno postignut maksimum, ako imamo u vidu da smo u prolecnom delu sezone osvojili najvise bodova u prvenstvu. Sto se mene tice, ja bih voleo da ostane tomic I da uz jedno 4-5 kvalitetnih pojacanja napravi jednu solidnu ekipu jer ce nam to biti neophodno da bismo preskocili sva 4.kola kvalifikacija za ligu evrope. Jedino me strah ove sns bande koja se I dalje nalazi u I oko partizana.
CerdicLeboeff Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) Честитке, ево и цвијећа: Edited May 11, 2016 by CerdicLeboeff
bradilko Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 odjeb! ta ljudska nakaza je vasa renesansa i nosi ga kod sebe i slicnih
April Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Sto se mene tice, ja bih voleo da ostane tomic +1 I da nastavi da gura klince.
El Patron Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Osvojen kup bez primljenog gola i trenutno na prolece u ligi najvise osvojenih bodova, uz zimski prelazni rok skoro bez greske, sasvim dobar posao Tomica i Ilieva. Da smo imali Evertona protiv Batea ili Augzburga igrali bi LS ili prolece u Evropi.
Kreator Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) +1 I da nastavi da gura klince. U prilog tomicu ide I da je osvojio kup srbije bez primljenog gola. A svi znamo kakav krater od odbrane smo imali jesenas.Jebote ne mogu da verujem sta cu sad da kazem ali moram: Bilo bi dobro da posle izbora ne dodje ni do kakvih promena, jer ako pobedi bjekovic on ce dovesti mateusa I onda opet ajmo jovo nanovo. Stvarno to ne mogu vise da izdrzim.opravdani smo sklonili milinkovica, pa drulovica ali sad ako sklone tomica bice opet njesra. U stvari boli me uvo ko ce doci posle tih izbora,samo tomica da ne diraju I da mu dozvole da kupi 4-5 solidnih igraca I da mu dozvole da dalje cisti ekipu od kukolja. Edited May 11, 2016 by BlackGeorge
El Patron Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Vulicevic konacno osvojio kup posle nekoliko pokusaja sa Vojvodinom i Partizanom. Ovo je bio i prvi trofej Bozinova u karijeri.
Recommended Posts