Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Kosovo je srce Srbije i tu se svaka priča završava. Kome se to ne sviđa, nek pakuje kofere i ide na Kosovo.

Вокри дао оставку.
  • Replies 13.1k
  • Views 828.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

u sridu.jpg

Tomic izvodi sumnjiv sastav. Eto Subica posle dugo vremena, meni se vise svidja kako Bogosavac igra.

Partizan: 50 Šaranov, 2 Bandalovski, 51 Gogoua, 5 Stevanović, 19 Subić, 25 Everton, 27 Kosović, 20 Lukić, 80 Golubović, 91 Stevanović, 86 Božinov.
Klupa: 12 Kljajić, 4 Vulićević, 8 Brašanac, 21 Jevtović, 22 Ilić, 7 Mihajlović, 9 Vlahović.

Kosović Lukić i Stevanović u prvih 11? Ilić, Brašanac i Mihajlović na klupi? Mislim da Tomić daje jednu od poslednjih šansi za ova 3 igrača da vidi šta će da radi u prelaznom roku. Ne vidim drugo objašnjenje.

ma odmara ih za finale kupa u sredu

A Kiza je pljuvan zbog odmaranja igraca pred utakmice u evropi :D

ma dobro to. ali igrati sa ovom trojicom uopšte ne garantuje ni bod a kamoli 3..a mi nismo ni drugi nego treći s tim da nam i voša duva za vrat.

Razumem ja i đorđa, trpeo je malog lukića sigurno jedno čitave 2 utakmice a ovaj ni da opepeli :(

sve karte su bačene na bezvredni kup, to je kao neki trofej čisto da se sezona ne nazove najgorom u istoriji

Razumem ja i đorđa, trpeo je malog lukića sigurno skoro celu prošlu sezonu a ovaj ni da opepeli :(

Kako prošlu, zar nije tek kod kize dobio šansu? A i ako se ne varam tamo negde do novembra si prizivao ga prizivao i kleo što igra babo umesto njega :D

op, oštećeni smo za penal.

Kako prošlu, zar nije tek kod kize dobio šansu? A i ako se ne varam tamo negde do novembra si prizivao ga prizivao i kleo što igra babo umesto njega :D

u zadnjih 10 do 15 utakmica što je igrao pružio je izuzetno slabe partije a trebalo bi da se radi o dobrom talentu.

jebi ga tako se desilo, dobar talenat u mladjim kategorijama a u seniorima ne može da opepeli što ti kažeš. osim onog gola spartaku prošle sezone ništa pametno nije uradio dalje. dobio je i previše šanse, što se mene tiče. 

eto, sada je dobio priliku posle dužeg vremena da pokaže od 1.minuta šta zna kao glavni organizator naše igre. možda danas i eksplodira...videćemo. :D

Edited by BlackGeorge

Razumem ja i đorđa, trpeo je malog lukića sigurno jedno čitave 2 utakmice a ovaj ni da opepeli :(

+1

kosović  :isuse:

lukić je i kapiten danas. znači glavni baja u našem timu.  :fantom:

kraj 1.poluvremena. jako tanko, jedan šut iz daljine brazilca, zicer glavom lukića sa 5 metara i zaustavljena lopta rukom pri šutu božinova. valjda ćemo zaigrati bolje u drugom delu.

Edited by BlackGeorge

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.