porucnik vasic Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Kosovo je srce Srbije i tu se svaka priča završava. Kome se to ne sviđa, nek pakuje kofere i ide na Kosovo.Вокри дао оставку.
El Patron Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Tomic izvodi sumnjiv sastav. Eto Subica posle dugo vremena, meni se vise svidja kako Bogosavac igra. Partizan: 50 Šaranov, 2 Bandalovski, 51 Gogoua, 5 Stevanović, 19 Subić, 25 Everton, 27 Kosović, 20 Lukić, 80 Golubović, 91 Stevanović, 86 Božinov.Klupa: 12 Kljajić, 4 Vulićević, 8 Brašanac, 21 Jevtović, 22 Ilić, 7 Mihajlović, 9 Vlahović.
Kreator Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Kosović Lukić i Stevanović u prvih 11? Ilić, Brašanac i Mihajlović na klupi? Mislim da Tomić daje jednu od poslednjih šansi za ova 3 igrača da vidi šta će da radi u prelaznom roku. Ne vidim drugo objašnjenje.
El Patron Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 A Kiza je pljuvan zbog odmaranja igraca pred utakmice u evropi :D
Kreator Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 ma dobro to. ali igrati sa ovom trojicom uopšte ne garantuje ni bod a kamoli 3..a mi nismo ni drugi nego treći s tim da nam i voša duva za vrat.
Pokojni Ruxin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Razumem ja i đorđa, trpeo je malog lukića sigurno jedno čitave 2 utakmice a ovaj ni da opepeli :(
gone fishing Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 sve karte su bačene na bezvredni kup, to je kao neki trofej čisto da se sezona ne nazove najgorom u istoriji
Kreator Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Razumem ja i đorđa, trpeo je malog lukića sigurno skoro celu prošlu sezonu a ovaj ni da opepeli :(
Pokojni Ruxin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Kako prošlu, zar nije tek kod kize dobio šansu? A i ako se ne varam tamo negde do novembra si prizivao ga prizivao i kleo što igra babo umesto njega :D
Kreator Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Kako prošlu, zar nije tek kod kize dobio šansu? A i ako se ne varam tamo negde do novembra si prizivao ga prizivao i kleo što igra babo umesto njega :D u zadnjih 10 do 15 utakmica što je igrao pružio je izuzetno slabe partije a trebalo bi da se radi o dobrom talentu. jebi ga tako se desilo, dobar talenat u mladjim kategorijama a u seniorima ne može da opepeli što ti kažeš. osim onog gola spartaku prošle sezone ništa pametno nije uradio dalje. dobio je i previše šanse, što se mene tiče. eto, sada je dobio priliku posle dužeg vremena da pokaže od 1.minuta šta zna kao glavni organizator naše igre. možda danas i eksplodira...videćemo. :D Edited May 7, 2016 by BlackGeorge
Dr Arslanagić Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Razumem ja i đorđa, trpeo je malog lukića sigurno jedno čitave 2 utakmice a ovaj ni da opepeli :( +1
Kreator Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) kosović lukić je i kapiten danas. znači glavni baja u našem timu. kraj 1.poluvremena. jako tanko, jedan šut iz daljine brazilca, zicer glavom lukića sa 5 metara i zaustavljena lopta rukom pri šutu božinova. valjda ćemo zaigrati bolje u drugom delu. Edited May 7, 2016 by BlackGeorge
Recommended Posts