Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

ako istisne Koju iz prvih 11 :)

salu na stranu, ne mora 7 komata, dovoljno je 5

kojara, ukoliko ne ode, je zacementiran za klupu. bugarče i šaponjara će biti prva opcija kizari

:fantom:

nego kad igramo protivu gruzina?

15., 22.7.

na jna otvaramo 14og ili 15og. 

bogami, više i drugo kolo nam nije automatski prolaz. treba videti kakav će biti tim, ali realno smo favoriti :) dobro je da prvu igramo kući. dila gori je pre 2god izbacio hajduka i alborga, pre 3god su isto izbacili neke dance

ne znam kakv je njihov sastav ali zasigrno nije impresivnog kvaliteta. najveća opasnost dolazi iz naših redova. pre svega od tzv. "organizatora igre", a potom i od Petrovića ukoliko se isti ukaže na levoj strani.  

još jedna opasnost je pristup "mi smo Partizan, lako ćemo", potencijalne kurcobolje, slabe uigraniosti.

ne treba smetnuti sa uma ni upravu, i dobru tradiciju prodaja u nezgodan čas. mene ne bi čudilo da nas 12. jula napuste npr. dva igrača koje će Kiza da uigrava, pod izgovorom ponude koja se ne odbija....što bi bila svaka ponuda u kojoj oni dobiju neki keš.

Lako cemo sa Gruzijcima medjik resava to ????

naravno, mi smo Partizan....9-1 ovde i 7-0 tamo  ;)

112-57

mislim da smo jedini klub u evropi kome više znači što prvu utakmicu igra kući

edit

ninkara, bugarin, šaponjara

Edited by kud u maglu Simoviću

verovatno smo jedini, ili jedan od retkih klubova, kome treba jedno 10 godina da skine neki ozbiljniji skalp kući. dobijamo kući ove "šake jada" i to sve teže, protiv iole ozbiljnijih remi je premija.

takođe, verovatno spadamo i u nejneefikasnije u grupnim fazama....postižemo gol, onako odokativno na svakoj petoj tekmi. sa primanjem problema nema, ti stojimo solidno.

no jebeš statistiku, napred Partizan!!!

Jebace nas ruzno.

JNA Gori.

Гробари могу да одахну: за Дилу Гори против Партизана неће играти Славко Марић, са четом из Стаљиновог града шампион Грузије и, у дресу ужичке Слободе, 21. августа 2011. стрелац победоносног гола против црно-белих (2:1)!

:cry:

Uf dobro je. Mnogo mi je lakse sad, a verujem i kizi vinjaku i igracima.

tole

<_<

Kojic ce im zabiti tri gola u inat hejterima!

Guest
This topic is now closed to further replies.