Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Pantic je najgori. Igrao je u surdulici, smejali se ljudi koliko je los. Cup sam da igra trecu ligu, mada nisam siguran.

On je ladno igrao levog beka u onom dvomecu protiv Milana.  :ziga: Ej, Pantic na San siru. 

Mislim da je na UEFA mafiosi revansu Gaj tako socno pokrjao Inzagija, ovaj je u reklame odleteo. 

Edited by Plajvi

• Replies 13.8k
  • Views 864.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ignjatijević bi sad dobro došao, na neki 10-dnevni ugovor

“Ako sve bude u redu, možda Luković odirga poslednjih 1 minuta”, potvrdio je Raosavljević.

Ooook. Malo cudno da se tako nesto najavljuje, ali dobro :D

Edited by gervasius twinkleminkleson

Kako treba sva ova govna iz Zvezde i srpskog fudbala oterati i obesiti za jaja (figurativno rečeno, da se BIA ne štreca), to je neverovatno...

Nikada, ali nikada veću, goru i dugotrajniju mafiju nisam video.

Frizura :ziga:

Inter Kop reklama :ziga:

Bar ga niste gledali uzivo u tom izdanju (ili pikali fucu sa njim) .

Pantic je najgori. Igrao je u surdulici, smejali se ljudi koliko je los. Cup sam da igra trecu ligu, mada nisam siguran.

I meni Pantic najgori. U stopu ga prati Stevan jebeni Reljic.

Vidim ja da niste gledali Gorana Jurića, o kojeg se možda i ogrešujem, ali mu ona dva autogola nikada neću oprostiti.

Mislim da je na UEFA mafiosi revansu Gaj tako socno pokrjao Inzagija, ovaj je u reklame odleteo.

I pride potkacio i pomoćnog sudiju kome je odletela zastavica iz ruke. [emoji1]

Edited by Segundo

Vidim ja da niste gledali Gorana Jurića, o kojeg se možda i ogrešujem, ali mu ona dva autogola nikada neću oprostiti.

Ne preteruj, Jurić je bio fudbaler.

Ne preteruj, Jurić je bio fudbaler.

+1

Uopšte, pominjanje u ovom kontekstu bilo kog igrača iz slavnih dana naše prošlosti™ je glupo, tad su Cvetkovići i Gavrići igrali na male goliće ispred zgrade, i to ako ih prime.

+1

Uopšte, pominjanje u ovom kontekstu bilo kog igrača iz slavnih dana naše prošlosti™ je glupo, tad su Cvetkovići i Gavrići igrali na male goliće ispred zgrade, i to ako ih prime.

Da, skoro je neverovatno koliko nasi igraci danas tehnicki zaostaju za vremenom od pre dvadesetak godina. Radinovic i Binic su, recimo, bili opasni balvani za standarde tima u kojem su igrali, a kad pogledas sta su oni bili u stanju da urade na terenu danas bi bili super zvezde u bilo kojem nasem klubu. Radinovic koji u trku prima dijagonalu od Robija, daje tacan for i iz trka centrira ravno Pancevu na glavu, danas bi bilo koji nas bek slomio nogu kad bi tako nesto pokusao.

I zaboravih gore, Draganče, misliš na Ivana Jurišića a ne na Jurića?

I zaboravih gore, Draganče, misliš na Ivana Jurišića a ne na Jurića?

I ja bih rekao da misli na Jurišića, Goce nije davao autogolove, a i bio najbolji protivu Bruggea. 

Aj i  ja da se zapljunem, najgori svih vremena je Gumenige. Pričamo o ljudima koji su bili standardni, ne o Vukobratovićima i Devićima.

Ja bih se vratio još malo ranije, te prisetio Ivana Adžića i Radovana Krivokapića. Guma je već iz vremena sunovrata, a ova dvojica su bili vrlo prisutni u ono doba dok se još nadalo nečemu.

Edited by ljakse

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.