Ratamahatta Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Pantic je najgori. Igrao je u surdulici, smejali se ljudi koliko je los. Cup sam da igra trecu ligu, mada nisam siguran. On je ladno igrao levog beka u onom dvomecu protiv Milana. :ziga: Ej, Pantic na San siru. Mislim da je na UEFA mafiosi revansu Gaj tako socno pokrjao Inzagija, ovaj je u reklame odleteo. Edited August 21, 2015 by Plajvi
levi Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ignjatijević bi sad dobro došao, na neki 10-dnevni ugovor
Nemanja Posrbica Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:563505-Grujic-postaje-lider-Zvezde http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-dolaze-dvojica-odlaze-dvojica-u-tursku-obranijak-nije-tema-lukovic-igra-protiv-javora/113538
gervasius twinkleminkleson Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) “Ako sve bude u redu, možda Luković odirga poslednjih 1 minuta”, potvrdio je Raosavljević. Ooook. Malo cudno da se tako nesto najavljuje, ali dobro :D Edited August 21, 2015 by gervasius twinkleminkleson
dragance Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Kako treba sva ova govna iz Zvezde i srpskog fudbala oterati i obesiti za jaja (figurativno rečeno, da se BIA ne štreca), to je neverovatno... Nikada, ali nikada veću, goru i dugotrajniju mafiju nisam video.
John Coltrane Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Frizura :ziga: Inter Kop reklama :ziga: Bar ga niste gledali uzivo u tom izdanju (ili pikali fucu sa njim) .
Mauci Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Pantic je najgori. Igrao je u surdulici, smejali se ljudi koliko je los. Cup sam da igra trecu ligu, mada nisam siguran. I meni Pantic najgori. U stopu ga prati Stevan jebeni Reljic.
dragance Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Vidim ja da niste gledali Gorana Jurića, o kojeg se možda i ogrešujem, ali mu ona dva autogola nikada neću oprostiti.
Segundo Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Mislim da je na UEFA mafiosi revansu Gaj tako socno pokrjao Inzagija, ovaj je u reklame odleteo.I pride potkacio i pomoćnog sudiju kome je odletela zastavica iz ruke. [emoji1] Edited August 21, 2015 by Segundo
ljakse Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Vidim ja da niste gledali Gorana Jurića, o kojeg se možda i ogrešujem, ali mu ona dva autogola nikada neću oprostiti. Ne preteruj, Jurić je bio fudbaler.
Sokrat Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ne preteruj, Jurić je bio fudbaler.+1Uopšte, pominjanje u ovom kontekstu bilo kog igrača iz slavnih dana naše prošlosti je glupo, tad su Cvetkovići i Gavrići igrali na male goliće ispred zgrade, i to ako ih prime.
harper lee Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 +1 Uopšte, pominjanje u ovom kontekstu bilo kog igrača iz slavnih dana naše prošlosti je glupo, tad su Cvetkovići i Gavrići igrali na male goliće ispred zgrade, i to ako ih prime. Da, skoro je neverovatno koliko nasi igraci danas tehnicki zaostaju za vremenom od pre dvadesetak godina. Radinovic i Binic su, recimo, bili opasni balvani za standarde tima u kojem su igrali, a kad pogledas sta su oni bili u stanju da urade na terenu danas bi bili super zvezde u bilo kojem nasem klubu. Radinovic koji u trku prima dijagonalu od Robija, daje tacan for i iz trka centrira ravno Pancevu na glavu, danas bi bilo koji nas bek slomio nogu kad bi tako nesto pokusao.
Sokrat Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 I zaboravih gore, Draganče, misliš na Ivana Jurišića a ne na Jurića?
fandorin Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 I zaboravih gore, Draganče, misliš na Ivana Jurišića a ne na Jurića? I ja bih rekao da misli na Jurišića, Goce nije davao autogolove, a i bio najbolji protivu Bruggea. Aj i ja da se zapljunem, najgori svih vremena je Gumenige. Pričamo o ljudima koji su bili standardni, ne o Vukobratovićima i Devićima.
ljakse Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Ja bih se vratio još malo ranije, te prisetio Ivana Adžića i Radovana Krivokapića. Guma je već iz vremena sunovrata, a ova dvojica su bili vrlo prisutni u ono doba dok se još nadalo nečemu. Edited August 21, 2015 by ljakse
Recommended Posts