Nemanja Posrbica Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Sve jače najavljuju odlazak Rajkovića - danas Augsburg - http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:563443-I-Augsburg-hoce-Rajkovica Oni imaju pristojnog golmana, Švajcarca Hitza. Obraniak i Čavrić - http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/23480/zvezda-tesko-do-ludovika-obranjaka-cavric-ceka http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/23513/igraci-zvezde-dobili-nove-premije-posle-surdulice-bogatiji-za-30-000-evra Koliko sam ja čuo, izgleda da su baš zapeli oko Srnića i da je sigurica da će doći, ako ga neko ne pokupi iz inostranstva.
porucnik vasic Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 ne znam, meni je skotska oduvek bila sinonim za los fudbal. al donekle si u pravu, ovaj je tolko los da ni tamo nece proci ni pod takom razno...Шкоти су измислили пас игру по земљи црни Били. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ratamahatta Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 ja evo ne uspevam da se setim ni jednog losijeg zvezdinog fudbalera od parkera. bez zajebavanja. edit. ne mislim na ovaj tim nego generalno Milanko Raskovic.
Hamlet Strašni Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Onaj Nedeljkovic sto je davao autogolove protiv sampdorije. Onaj srbokanadjanin bunjin. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Delija67 Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Tutoric, Joksimovic, Blazic, Obric, golman Pavlovic, Vukobratovic...
Apollo Creed Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 ja evo ne uspevam da se setim ni jednog losijeg zvezdinog fudbalera od parkera. bez zajebavanja. edit. ne mislim na ovaj tim nego generalno Bez ozbiljnije konkurencije....
pantelia Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Oni stvarno planiraju da dovedu Srnica za 400.000 eur?
harper lee Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ima i u ovom timu gorih igraca od Parkera. Cvetkovic, na primer. Totalna je misterija kako je taj decko uspeo da odigra nekoliko utakmica u Zvezdi, on nema kvalitet da igra ni u jednom klubu najjace srpske lige. Onaj desni bek Pantic koji je jedno vreme igrao je takodje poseban biser, ne znam ni gde on sada igra.
harper lee Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Oni stvarno planiraju da dovedu Srnica za 400.000 eur? Dovedu ga za formalnih 400.000 koje ce da plate gazdi Cuke a ovaj ce da pamti pa ce da vrati u par privatnih dzepova u upravi Zvezde. Same old, same old.
Кристофер Лумумбо Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ima i u ovom timu gorih igraca od Parkera. Cvetkovic, na primer. Totalna je misterija kako je taj decko uspeo da odigra nekoliko utakmica u Zvezdi, on nema kvalitet da igra ni u jednom klubu najjace srpske lige. Onaj desni bek Pantic koji je jedno vreme igrao je takodje poseban biser, ne znam ni gde on sada igra. Pantic je najgori. Igrao je u surdulici, smejali se ljudi koliko je los. Cup sam da igra trecu ligu, mada nisam siguran.
katamaran Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Aleksandar Pantić, nekadašnji desni bek Voždovca i Crvene Zvezde novi je fudbaler Borca iz Šapca. U dosadašnjoj karijeri Pantić je nastupao za više beogradskih klubova: Rad, Železnik, Zemun i Obilić, uz već pomenute Voždovac i Zvezdu. Deo karijere je proveo i u inostranstvu, igrajući za Omoniju i Alki sa Kipra, a bio je i član Rudara iz Prijedora. Osim klupskog fudbala, zabeležio je i dve utakmice za reprezentaciju ondašnje državne zajednice Srbija i Crna Gora. http://www.transfermarkt.co.uk/aleksandar-pantic/profil/spieler/28691 edit: jos jedna vest sa sajta gde sam ovo nasao Gavrić blizu prelaska u Vitese 13. decembar 2012. Nekadašnji igrač Mačve koji poslednjih nešto više od godinu dana, sa velikim uspehom nastupa za člana Prve lige, kruševački Napredak, Nenad Gavrić, nalazi se vrlo blizu prelaska u holandski Vitese iz Arnhajma. Prema navodima zvaničnog sajta navijača crno – žutih iz Arnhajma, za usluge Gavrića bili su zainteresovani i Real Madrid i Roma, ali je njihov klub dobio garancije da će, možda već od zime ili od naredne sezone, izdanak Mačvine škole put Holandije. Urednici sajta su istakli daRoma već dugo prati Gavrića, dok je Real zainteresovan da igrača od naredne sezone dovede u svoj B tim, Kastilju, međutim prelazak u Vitese je najrealnija opcija. Nenad Gavrić je prošao sve mlađe kategorije naše Mačve, da bi već sa 18 godina detovao za prvi tim. Boje Mačve brani sve do kraja jesenjeg dela prethodne sezone, kada pojačava redove ambicioznog Napretka iz Kruševca. Već u drugom delu sezone se iskazao kao jedan od vodećih igrača u redovima Kruševljana, da bi ove postao možda i najvažniji deo lidera Prve lige, i mnogi tvrde, već sada novog superligaša. Mladi napadač je u 14 utakmica postigao 9 golova. :ziga: Edited August 21, 2015 by katamaran
Bright Billy Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 dobro, bilo je i bice bisera... al parker je sigurno medju 10 najgorih igraca koji su ikad igrali za zvezdu.
pantelia Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 http://www.transfermarkt.co.uk/aleksandar-pantic/profil/spieler/28691 edit: jos jedna vest sa sajta gde sam ovo nasao Gavrić blizu prelaska u Vitese 13. decembar 2012. Nekadašnji igrač Mačve koji poslednjih nešto više od godinu dana, sa velikim uspehom nastupa za člana Prve lige, kruševački Napredak, Nenad Gavrić, nalazi se vrlo blizu prelaska u holandski Vitese iz Arnhajma. Prema navodima zvaničnog sajta navijača crno – žutih iz Arnhajma, za usluge Gavrića bili su zainteresovani i Real Madrid i Roma, ali je njihov klub dobio garancije da će, možda već od zime ili od naredne sezone, izdanak Mačvine škole put Holandije. Urednici sajta su istakli daRoma već dugo prati Gavrića, dok je Real zainteresovan da igrača od naredne sezone dovede u svoj B tim, Kastilju, međutim prelazak u Vitese je najrealnija opcija. Nenad Gavrić je prošao sve mlađe kategorije naše Mačve, da bi već sa 18 godina detovao za prvi tim. Boje Mačve brani sve do kraja jesenjeg dela prethodne sezone, kada pojačava redove ambicioznog Napretka iz Kruševca. Već u drugom delu sezone se iskazao kao jedan od vodećih igrača u redovima Kruševljana, da bi ove postao možda i najvažniji deo lidera Prve lige, i mnogi tvrde, već sada novog superligaša. Mladi napadač je u 14 utakmica postigao 9 golova. :ziga: Frizura :ziga: Inter Kop reklama :ziga:
Recommended Posts