July 5, 20168 yr Prestali ste da verujete u Kittela. On ce danas da napravi razliku :D Taman posla. Imao sam ga i danas ovde, a imam ga i na velogames.
July 5, 20168 yr Ja ga prvo poslao kao kapitena. I onda posaljem sekretaru edti i stavim Graipela. I bacim 16 poena.
July 6, 20168 yr 5. etapa zokiSagan ©AlaphilippeDan MartinMichael MatthewsCummingsTimmyAlaphilippe ©SaganValverdeGallopinMartin DanielDelija67ValverdeAlaphilippe ©Dan MartinRui CostaCummingsGarnirungAlaphilippe ©ValverdeCummingsKeldermanGallopinČuturaVan avermetAlafilip ©ValverdePortTJVGmalkinAlaphilippe©ValverdeDan MartinTom DumoulinCummingsSan EpifanioPurito Rodriguez ©AlaphilippeValverdeVuillermozKelderman
July 6, 20168 yr evo mojih, pa ako sam zakasnio vi ih samo zanemarite :) Van Avermaet © Majka Pauwels Alaphilippe Valverde
July 6, 20168 yr Author evo i sekretara Julian Alaphilippe © Alejandro Valverde Daniel Martin Peter Sagan Romain Bardet
July 6, 20168 yr uh, ja sam zbog cajtnota googlao favorite za stage 5 i izbacilo mi 10ak imena, ja samo izabrao 5 prvih ali sad vidim da mi je google zapravo izbacio ljude koji su u begu i imaju 7 minuta prednosti u odnosu na peloton. najbolje da se ovo moje ne računa.
July 6, 20168 yr Author pa dobro, trojica su svejedno i bez bega realni za pobedu, majka i pauwels jedino štrče :D
July 6, 20168 yr Dvoumio se izmedju Bardeta i GVA, naravno da sam izabrao Bardeta, sutra etapa pocinje u 12,45 pa saljite do tada