omiljeni Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Prestali ste da verujete u Kittela. On ce danas da napravi razliku :D Taman posla. Imao sam ga i danas ovde, a imam ga i na velogames.
Timmy Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ja ga prvo poslao kao kapitena. I onda posaljem sekretaru edti i stavim Graipela. I bacim 16 poena.
sekretar Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 5. etapa zokiSagan ©AlaphilippeDan MartinMichael MatthewsCummingsTimmyAlaphilippe ©SaganValverdeGallopinMartin DanielDelija67ValverdeAlaphilippe ©Dan MartinRui CostaCummingsGarnirungAlaphilippe ©ValverdeCummingsKeldermanGallopinČuturaVan avermetAlafilip ©ValverdePortTJVGmalkinAlaphilippe©ValverdeDan MartinTom DumoulinCummingsSan EpifanioPurito Rodriguez ©AlaphilippeValverdeVuillermozKelderman
omiljeni Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 evo mojih, pa ako sam zakasnio vi ih samo zanemarite :) Van Avermaet © Majka Pauwels Alaphilippe Valverde
zoki Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 evo i sekretara Julian Alaphilippe © Alejandro Valverde Daniel Martin Peter Sagan Romain Bardet
omiljeni Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 uh, ja sam zbog cajtnota googlao favorite za stage 5 i izbacilo mi 10ak imena, ja samo izabrao 5 prvih ali sad vidim da mi je google zapravo izbacio ljude koji su u begu i imaju 7 minuta prednosti u odnosu na peloton. najbolje da se ovo moje ne računa.
zoki Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 pa dobro, trojica su svejedno i bez bega realni za pobedu, majka i pauwels jedino štrče :D
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Nazalost, nisam stigao da prognoziram, ko mi je kriv :/
omiljeni Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 nema veze. ionako beg uzima danas i neće nam pobeći previše bodova :d
sekretar Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Dvoumio se izmedju Bardeta i GVA, naravno da sam izabrao Bardeta, sutra etapa pocinje u 12,45 pa saljite do tada
San Epifanio Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Svaka cast Cutura. Kako sam se nadao super sam prosao.
Recommended Posts