June 27, 20168 yr Author već u subotu, potpuno sam zaboravio evo napravio ligu za fantazi League Name: PPP TdF 2016League Code: 602713374012 ako ima nekog novog, sajt www.velogames.com
June 27, 20168 yr Author a u vezi pogađalice, da ostane po starom , 5 vozača, bodovanje isto ono staro malkinovo? jedino da dodamo kapitena sa duplim bodovima?
June 27, 20168 yr Nadam se da ce nas biti, ja cu ucestvovati, a ako ima nekih zaduzenja da krenemo na vreme da ih raspodeljujemo
June 27, 20168 yr igraću fantasy, a pogađalica je daily i ne znam da li ću uspeti da izguram do kraja ali ću početi i to, pa dokle doguram.
June 27, 20168 yr Jel aktuelno ono staro bodovanje gde pogadjanje iznenadjenja donosi neku ogromnu prednost?
June 28, 20168 yr Pokusacu da uradim nemoguce i osvojim 2 GTa u sezoni Edited June 28, 20168 yr by gervasius twinkleminkleson
June 30, 20168 yr ja se selim ovih dana, ne znam gde mi je glava... igraću šta god da odredite + ću od nedelje moći i da pripomognem.
June 30, 20168 yr Ja sam imao nekih privatnih problema, tako da nisam mogao da ispratim Giro, ali sam potpuno spreman za TDF :) Kako god odgovara što se tiče pogadjalice, a utrčaću na Velogames popodne
June 30, 20168 yr Ja sam za, ako znaš gde su ta pravila, baci link da svi vide ili ih prepričaj. Mislim, ni ja se ne sećam detalja, ali meni je ok svaka varijanta. Edited June 30, 20168 yr by Garnirung
June 30, 20168 yr Author može ovo? http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19721&page=4&do=findComment&comment=3120914
June 30, 20168 yr Što se mene tiče može. Nek se izjasne svi, pa da bar to utvrdimo pre početka. Ja se nadam da će malkin da tradicionalno otvori topik za samu trku, makar i posle par etapa, pa da tamo ostavljamo konfiguracije etapa, a ovde odustajanja vozača kao i ranije
July 1, 20168 yr Što se mene tiče može. Nek se izjasne svi, pa da bar to utvrdimo pre početka. Ja se nadam da će malkin da tradicionalno otvori topik za samu trku, makar i posle par etapa, pa da tamo ostavljamo konfiguracije etapa, a ovde odustajanja vozača kao i ranije ako do subote ujutro ne otvorim tdf topik (a probaću da stignem, nek šef otvori.