Jump to content
IGNORED

Crvena Zvezda - Cedevita, Finale ABA lige

radisa

54 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Opet smo bezveze izgubili prednost.

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

89

• MiddleClass

43

• ljakse

42

• Timmi

33

Posted

Jbt ova dva dana koliko glupih faulova u bonusu. Krajnje je vreme da im se skrene paznja

Posted

40-32 poluvrijeme

Opet Bobi i Luka najbolji.

Posted (edited)

vratite nam grobare. ovo je negledljivo, kvaliteta jaceg treninga i to obostrano.

potpuno pogresan dozivljaj. Edited by ikar
Posted

40-32 poluvrijeme

Opet Bobi i Luka najbolji.

Bobi dominira uz velike batine
Posted

Fali Cirbes i bilo bi dvocifreno na poluvrijeme.

Posted

Nije problem što je 8razlike nego , bar po mom utisku mi tesko budemo mirni sa tom razlikom. Časkom bismo prokockali.

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Da, takvi smo da za čas useremo motku

Posted

Tejara mi nije delovao kadar da pokrpi na 5 protiv njihovih centara, a Bobi je vec igrao 19 minuta, moglo bi biti cupavo.

Posted

Cedevita nije mogla vola da ubode, kako su malo ispogadjali, smanjili su razliku. Druga je stvar sto oni na duzi rok ne mogu da pogadjaju previse dobro, s obzirom da sutiraju manje vise u prvoj prilici koju imaju.

Posted

Bobi jezivo dominantan. Ali jezivo. 

Posted (edited)

Bobi jezivo dominantan. Ali jezivo. 

Index 28 na poluvremenu, ostatak ekipe 24, a cela Cedevita 25.

Edited by Tinman
Posted

igrali smo sasvim dobro, cedevita mnogo bolja nego juce u prvom poluvremenu. bobijevi minuti ce biti problem.

Posted

Deli li se i ovde titula za mvp-ja finala? Luka se u drugom delu sezone pojavljuje samo kad je to u opticaju :D

Posted

potpuno pogresan dozivljaj.

moguce ali posle rata sa partizanom ovo nije finale ni po tenziji ni po i adrenalinu. a ni po basketu obe ekipe. meni sigurno nije. 

sve ostalo na stranu, to sto cibona igra koliko ih pustimo itd. nadam se da je ovo njihov realan vrhunac sto i nije nesto.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...