Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Jbga sibanje kepeca...Jesu li tvoji ispali iz bilo koje kombine?

yup

julio jones bog fudbala

Coons opet blokiran, prvi blok Cifsa od 2012. :D

blokirali su i pre dve nedelje

edit: ipak nisu

Edited by teacher
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Koliko zarađuje ovaj što ne zna kako se određuju strane na početku?

Meni je najbolja stvar u ovom sportu to što se vodi računa o svakom detalju i svaka sitnica je isplanirana. I onda dva ovakva brainfarta za dva dana. Prvo onaj klekne da zaustavi vreme a sad ovo. Nije lako njihovim trenerima

uvek se dobijaju instrukcije sa strane ili od glavnog trenera ili od nekog drugog šta da se izabere ako se dobije biranje. 99% da je ovo beličikova odluka. u neku ruku ima smisla, jer ako se odbraniš sa tri poena završavaš utakmicu, a gostkovski je najbolji kiker svih vremena.

uvek se dobijaju instrukcije sa strane ili od glavnog trenera ili od nekog drugog šta da se izabere ako se dobije biranje. 99% da je ovo beličikova odluka. u neku ruku ima smisla, jer ako se odbraniš sa tri poena završavaš utakmicu, a gostkovski je najbolji kiker svih vremena.

ti ovo ozbiljno?

mislis Belacek je debil?

koliko znam patriotsi uvek na početku meča biraju da odlože odluku za drugo poluvreme, pošto je to bila odluka kojom je beličik dobio neku utakmicu (zaboravio sam koju), te od tada uvek imaju isti princip. moguće da je u pitanju i navika, ali sumnjam.