November 10, 20159 yr Inače, Billsi su početkom 80ih uveli crvene umesto belih kaciga na zahtev tadašnjeg QBa Joe Fergusona i trenera Keya Stephensona da bi se tokom igre lakše razlikovali svoji od tuđih igrača, pre svega iz AFCE, jer su svi uglavnom imali svetle/bele kacige. :D Rexa boli đoka, ništa spec od tima ove godine ali mediji nisu ni bizu tako kidački kao u NY pa može i da izrazi svoju klinačku stranu i da prosto uživa u poslu.
November 11, 20159 yr Tek sam od ove sezone otkrio snimke NFL utakmica. I to je skroz drugi sport :D Uvek sam mislio da je NFL mozda i najsavrseniji sport, ali mi je tesko bilo da pratim zbog precestih pauza. Prebacim kad pocnu reklame i onda zaboravim. A ovako je super, ne vidim uvece rezultate, pa ujutru lagano uzivam u kratkom snimku :) Edited November 11, 20159 yr by Timmy
November 11, 20159 yr Tek sam od ove sezone otkrio snimke NFL utakmica. I to je skroz drugi sport :D Uvek sam mislio da je NFL mozda i najsavrseniji sport, ali mi je tesko bilo da pratim zbog precestih pauza. Prebacim kad pocnu reklame i onda zaboravim. A ovako je super, ne vidim uvece rezultate, pa ujutru lagano uzivam u kratkom snimku :)Mislis one condenset? Cekaj tek kad otkrijes All 22 snimke...
November 13, 20159 yr [Karlos] Williams beat New York Jets linebacker Demario Davis on a delayed in-breaking route for a 26-yard touchdown catch, blowing Thursday night's game wide open. With that score, Williams became just the second player in history to record a touchdown in each of his first six NFL games during the Bills'22-17 victory. Kudos
November 13, 20159 yr Kako je Revis Island prošao? poslato sa WC šolje by BVK malo ga je watkins slao po burek, ali generalno ga je zaključao sa samo 3 hvatanja i manje od 15yd.