Frank Pembleton Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Kako je luuud poslato sa WC šolje by BVK
Prospero Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Inače, Billsi su početkom 80ih uveli crvene umesto belih kaciga na zahtev tadašnjeg QBa Joe Fergusona i trenera Keya Stephensona da bi se tokom igre lakše razlikovali svoji od tuđih igrača, pre svega iz AFCE, jer su svi uglavnom imali svetle/bele kacige. :D Rexa boli đoka, ništa spec od tima ove godine ali mediji nisu ni bizu tako kidački kao u NY pa može i da izrazi svoju klinačku stranu i da prosto uživa u poslu.
Timmy Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) Tek sam od ove sezone otkrio snimke NFL utakmica. I to je skroz drugi sport :D Uvek sam mislio da je NFL mozda i najsavrseniji sport, ali mi je tesko bilo da pratim zbog precestih pauza. Prebacim kad pocnu reklame i onda zaboravim. A ovako je super, ne vidim uvece rezultate, pa ujutru lagano uzivam u kratkom snimku :) Edited November 11, 2015 by Timmy
Frank Pembleton Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Tek sam od ove sezone otkrio snimke NFL utakmica. I to je skroz drugi sport :D Uvek sam mislio da je NFL mozda i najsavrseniji sport, ali mi je tesko bilo da pratim zbog precestih pauza. Prebacim kad pocnu reklame i onda zaboravim. A ovako je super, ne vidim uvece rezultate, pa ujutru lagano uzivam u kratkom snimku :)Mislis one condenset? Cekaj tek kad otkrijes All 22 snimke...
Prospero Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 [Karlos] Williams beat New York Jets linebacker Demario Davis on a delayed in-breaking route for a 26-yard touchdown catch, blowing Thursday night's game wide open. With that score, Williams became just the second player in history to record a touchdown in each of his first six NFL games during the Bills'22-17 victory. Kudos
Frank Pembleton Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Kako je Revis Island prošao? poslato sa WC šolje by BVK
teacher Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Kako je Revis Island prošao? poslato sa WC šolje by BVK malo ga je watkins slao po burek, ali generalno ga je zaključao sa samo 3 hvatanja i manje od 15yd.
Strahan Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Cini mi se nikad manje sanse za pobedu NYG nisu imali vs NE.
Frank Pembleton Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ovi moji ce mi sve zivce pokidati!Kakvo sibanje kepeca!
Recommended Posts