stoutspectacledbold-head Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ocekivao sam klasiku.Niz nepobedivosti, dodje ti " ime ", ti se odseces i popusis. No, ovo sto je Karolina odigrala nosi obrise sampionskoga stava. Izvrsna kontrola tempa meca tokom citavog trajanja istog. Odlicna OL i mamojebacka DL. Gresim dusu, no Kem i dan-danas ima tako neke decje gluposti od promasaja kod pokusaja dodavanja, da bi covek rekao da taj ni qrca nije napredovao u odnosu na ruki mu sezonu ( koju sam odgledao barem jedno 90% meceva, cak i protivu vazda otuznih Jaguarsa, doma, gde je kisa neka nenormalna lila sve vreme, na tribinama bila saka jada od raje koja se ludo zabavljala, a krajnji rezultat bio nesto tipa 9:6 ).
stoutspectacledbold-head Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Forumaska kletva? edit: Tako je, bre! Imbecili imbecilni! No, scene iz dugout-a Nats-a na sideline-u Pekersa. - zbog same fransize ( plak'o kada su izduvali SB; jebeni Dzon Foks - premda, veze nemam zasto mi je krivac za taj poraz ) - zbog Rivere ( kada mu odbrana igra vec kako igra ) zbog vazda ultra simpa Kema ( koji, i dalje, igru igra igre radi, a ne pobede radi ) bilo bi mi milo&drago da odu jako i do samoga kraja ove sezone Edited November 8, 2015 by stoutspectacledbold-head
Strahan Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Ne predaje se GB. Edited November 8, 2015 by Ugo
Prospero Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Vikinzi su učinili sve da omoguće Ramsima da izjednače :D
Sandens Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ne daju se raidersi lako. carr je ozbiljan igrac.
ducca Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jbt kako ispratiti ove dve tekme... Bez Big Bena Oakland je sad pred pobedom u OT. Lud dan.
levi Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Bez Big Bena Oakland je sad pred pobedom u OT Već sam mislio da mi kasni strim 10 minuta Nije loš ovaj sin Dragan što ga menja Edited November 8, 2015 by levi
ducca Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Već sam mislio da mi kasni strim 10 minuta Nije loš ovaj sin Dragan što ga menja Trcim pred rudu... A SF drugi tim sa Gabbertom na QB, vec utrpao 2 TD pasa
Кристофер Лумумбо Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 svidja mi se ovaj play action iz shot gun formacije
Кристофер Лумумбо Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 dobar pass protection dallasa, nema pass rusha uospte, zato secondary izgleda toliko lose. brinu me linebacker phille, rad nogu im je skandalozan. nema ih ni protiv trcanja ni protiv pasa.
Recommended Posts