October 25, 20159 yr Opa Giantsi bi imali veću prednost da je sudac svirao čisto ometanje pasa malopre.
October 25, 20159 yr 0 izgubljenih, 4 osvojene lopte, TD iz inta, TD iz kickoff returna. to je to. Manning se nije video, a upisana pobeda :D .
October 25, 20159 yr 0 izgubljenih, 4 osvojene lopte, TD iz inta, TD iz kickoff returna. to je to. Mogli smo i neki prvi down da osvojimo.
October 26, 20159 yr Kakva gomila jebenih idiota igra za ovu Tampu, pa o tome treba roman napisati. Naravno, Lovie je tu da ih napravi 100x gorim. 24-0 vodis i izgubis tekmu protiv poluinvalida I jebala ga vise i zona i prevent odbrana, neka ide u picku materinu i on i njegova zona.
October 26, 20159 yr Manning se nije video, a upisana pobeda :D . MVP se pojavljuje samo u bitnim utakmicama. Mogli smo i neki prvi down da osvojimo. Nema potrebe. Odbrana i ST daju poene, napad je tu samo da ne gubi lopte. Definicija fudbala a la Tom Coughlin
October 26, 20159 yr Kakva gomila jebenih idiota igra za ovu Tampu, pa o tome treba roman napisati. Naravno, Lovie je tu da ih napravi 100x gorim. 24-0 vodis i izgubis tekmu protiv poluinvalida I jebala ga vise i zona i prevent odbrana, neka ide u picku materinu i on i njegova zona. Ali zadnj TD WAS leleeee
October 26, 20159 yr Kakva gomila jebenih idiota igra za ovu Tampu, pa o tome treba roman napisati. Naravno, Lovie je tu da ih napravi 100x gorim. 24-0 vodis i izgubis tekmu protiv poluinvalida I jebala ga vise i zona i prevent odbrana, neka ide u picku materinu i on i njegova zona. gledao u sklopu redzonea, prava je umetnost izgubiti ono.
October 26, 20159 yr Ja pogledao sad snimak, nisam znao rez. Svaka čast Red skinsima, a za TB šta reći. Edited October 26, 20159 yr by Timmy
October 26, 20159 yr Šta šta reći!? Pa imaju jebenog Lavija za HC, nema tu pomoći... to je to, u najkracem. debil ce da igra zonu do iznemoglosti, iako nema igrace za to... i to no press zonu. mislim, zadnji TD, dajemo pass od 5yds od pocetka do kraja drivea, ukljucujuci i pass u end zonu. gledam i neveruem :( ne znam samo sta treba da mu pise u ugovoru pa da ne odleti nakon ove sezone...