zoki Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ko je onomad pisao da je Luck interception mašina bio je potpuno u pravu
Zverilla Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 nijesu ruke od pekmeza no su lopte prenaduvane
3opge Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 uvek je uzivanje gledati kada Gronk trci sa loptom i vuce parazita zakacenog za njega
Goranz Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Brady je jednostavno G.O.A.T, praktično je sam pobedio jednu od najjačih odbrana u ligi. Trčanjem su imali 16 jardi, on 15 i ova dvojica 1.
Frank Pembleton Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Uhhh foster se povredio zajebano...Ahilova tetiva izgleda...
teacher Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Brady je jednostavno G.O.A.T, praktično je sam pobedio jednu od najjačih odbrana u ligi. Trčanjem su imali 16 jardi, on 15 i ova dvojica 1. nije igrao lewis, a i jetsi su užasno branili sredinu terena. no, to ne umanjuje brejdijevu igru danas.
3opge Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Odlična partija Brejdija mislim da je najvise uradio Amendola
Goranz Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 nije igrao lewis, a i jetsi su užasno branili sredinu terena. no, to ne umanjuje brejdijevu igru danas. Naravno, ali od samog starta je ceo gameplan išao na njega. Probali kroz sredinu jednom, videli da ne ide i rešili da bacaju ceo meč.
stoutspectacledbold-head Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ko je onomad pisao da je Luck interception mašina bio je potpuno u pravu Covek jeste potpuno van fokusa, no mu i OL deluje poprilicno kriminogeno. Ingram i Kameron Dzordan porobili. Cinjenica jeste da je u Indija, i to ubedljivo, najbolji bio panter. Mec je, inace i uprkos sasvim prostojnome pokusaju domacih da se potpuno rezultatski vrate, bio toliko dosadan da sam bio utiska da se isti nikada okoncati nece.
Zizou Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ubise Witten i McFadden. Osim ovog majstora Darkwe koji je imao minijaturu, Giantsi apsolutno nista nisu uradili.
Recommended Posts