renne Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Nemoj da strecas ja vec stekam pare za GPPa GP se podrazumeva :D ovo bi bio bonus :)
Frank Pembleton Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 "...uključujemo se u pravom trenutku" Poslato sa WC šolje by BVK
freakns Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 cuj stekam pare za GP... pa moze na 19 kanala da prenose NFL, GP se uzima i tacka
Prospero Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 zvanično - "more likely than not" da je brejdi naručivao izduvavanje lopti
Prospero Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 ma jok možda cepe brejdija nešto, bio bih iznenađen da udare organizaciju, beličik i kraft se zaista ne spominju posebno. neko je sračunao da se brejdijevo ime pominje oko 350 puta u izveštaju, beličikovo oko 30 :D imaju sms prepisku između 2 lika koji su bili zaduženi za lopte tokom sezone, koje kao navode (implicitno) da su za brejdijevu dušu izduvavali lopte ispod dozvoljene granice.
189- Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 zvanično - "more likely than not" da je brejdi naručivao izduvavanje lopti wow kakvo iznenadjenje kakva odvratna fransiza.
theanswer Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ne radovati se prerano, za sada je jako mali procenat, ali... Možda dođe na SK kanale... Pa da prenosite u pauzama moto GP ženskog tenisa i ostalih smaračkih ostvarenja.
theanswer Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 izvini ako sam te uvredio ali pišeš kao portparol Sbb-a pa mi se omaklo
renne Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 izvini ako sam te uvredio ali pišeš kao portparol Sbb-a pa mi se omaklo Nisi me uvredio, ali nemam ja nikakve veze sa SBB, osim što imam prijatelje na visokkom mestima, pa renesem informacije, da znate pre ostalih Pa SK nije SBB-ov? Naravno da jeste
Recommended Posts