trust Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Mislim da su taktički Bronkosi jači..Navikli su da dave protivnika odbranom..
Timmi Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 zasto je superbowl tako posebna utakmica i nesrazmjerno veca od, recimo, finala konferencija?
Timmy Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nemoj molim te, ko ce ponovo da gleda neko defanzivno nadmudrivanje. Pa svi mi valjda :D
Nesh Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Stolica (ne namestaj, nego novinar :D ) vodi vesti na SK u dresu Broncosa. Edited February 7, 2016 by Nesh
Apollo Creed Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Prosto neverovatan pre game show na SK...
Kanzas siti zez Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Jurisevic navija za Carolinu? Ok, onda svim srcem za Denver
nisam ja Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ja navijam za denver zbog one epizode simpsona kad se homer smori što je dobio bronkose something something.
ducca Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Aj da se i ja zapljunem - jbg vol'o bih da Serif uzme drugi prsten u zadnjoj tekmi u karijeri, plus imam soft spot za Vernona Davisa pride. Za Pantere ima vremena, bice oni u SB jos koji put narednih godina...
Zizou Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Broncosi vode 13:7 na nekoliko minuta do kraja. Kemo zapocinje drive koji zavrsava saltom u end zoni za pobedu 14:13. :D Ko god osvoji ok je, samo nek bude ludilo tekma.
Recommended Posts