Jump to content
IGNORED

twitch & eSports

189-

Recommended Posts

Posted (edited)

neko je zapoceo temu ovde, a i nije preko twitcha :D

prebacite postove tamo onda

ili na CS temu

Edited by Have_Fun
Posted (edited)

ladno counter...nisam gledao sto godina.

ali global offensive :frust:

omiljnei su mi bili oni poljaci, zabroavio sam kako i se zvao najbolji igrac. jel se seca neko?

ladno igraju poljaci, mozda je covek jos uvek aktivan :D

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

dust 2

Posted (edited)

NEO - legenda, igrao je samo pravi cs, ne ovaj gay.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

Sta uradise Poljaci sa deagle-ovima  :misko:

Posted

kakva uzasna verzija countera :cry:

Posted (edited)

omiljnei su mi bili oni poljaci, zabroavio sam kako i se zvao najbolji igrac. jel se seca neko?

Verovatno misliš na nea. Mislim da su oni sada virtus /Rusi/ ili tako nešto. Ranije dok sam pikao cs aktivno su bili frag executors a kasnije esc gaming. Proverih, jeste virtus.

Što se tiče lol-a, gotovo je takmičenje po grupama, žreb za 1/4 je dosta zanimljiv.

Edit: tripuješ za GO, prva je verzija posle 1.6 koja je naišla na odobravanje kanteraša, izgleda obojeno puno što i meni smeta tj smetalo mi je u ovih par sati koje sam igrao, ali fizika je koliko toliko sačuvana i sam feeling je najbliži 1.6.

Edited by Mil@n
Posted

NEO - legenda, igrao je samo pravi cs, ne ovaj gay.

Trebao je NEO da igra ovaj turnir za reprezentaciju ali su valjda otisli timski na neko takmicenje

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Nadao sam se da ce KennyS igrati ovaj turnir

Decko je verovatno najbolji reflex u igri i najbolji AWP igrac

Lik rushuje AWP-om, puca bez zuma, neverovatno lud reflex ima

Sad je presao u EnVyUs, ranije je igrao za Titane

Ove 2 ekipe su cesto menjale igrace a zesce se mrze :)

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted (edited)

dust2   :isuse:,omiljena mapa svakog sedmogodisnjaka  :D.Kada god je glasanje koja ce mapa biti sledeca,ako je dust2 u ponudi,nema sanse da ne pobedi :yucky:  Koliko su je forsirali na serverima smucila mi se svaka mapa koja u sebi ima "dust" osim mozda de_dust2002 (naravno govorim o cs 1.6)

evo ga cbble  :thumbsup:

Edited by Zavrzan
Posted

Koliko je?

Ko je birao dust2?

Ili je to treca mapa?

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

prestao sam da gledam nakon sto su poljaci ispusili 3 na 1 rundu sa pistoljima, onako pocetnicki. kad su ostali 2 na 1 na sajtu debil se puca sa ovim umesto da se usteka dok ne psotave bombu.

super mec

Posted

francuzi su birali d2

poslednja map je ovaj novi cbble :D

Posted (edited)

Kad ćemo neko forumsko pikanje? Ima neko neki server? Znate nekoga ko ima? A možemo i svi zajedno na jedan pa u isti tim.

Edit: Kraj današnjeg meča fnatic ahq koji je odlučivao ko prolazi dalje kao prvi, poraženi bi morao da igra baraž. Osetićete atmosferu po komentatorima i publici. :)

Ukratko, AHQ je bio u prednosti (napadaju sa desne na levu stranu :D), došli su na sam korak od uništenja baze, ali jedan izgubljen fajt i ode partija, zato je lol jako jako surova igra, koliko god da ste u prednosti, bukvalno jedna greška može skupo da košta.

Edited by Mil@n
Posted

Ne moze ova Poljska postava protiv Francuza
Da su dosli u jacem sastavu mozda bi bilo drugacije

Isto vazi i za sastav Svedjana